DSPSA are bani pentru Summer Fest

0

Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement are bani pentru a organiza Summer Fest. Prin rectificarea bugetului local, aprobată astăzi de consilierii municipali, DSPSA poate să folosească 200.000 de lei pentru această manifestare. Banii provin din încasările realizate până acum în zona de agrement, însă era necesar votul consilierilor pentru a putea fi folosiţi.

Eugen Ţurcanu, directorul DSPSA, a declarat ieri că suma alocată de la bugetul local nu va fi folosită în totalitate deoarece există sponsori importanţi care sprijină municipalitatea în organizarea celui mai mare show al verii din Nordul ţării.

Luna Park Lichiardopol, societatea deţinută de Michail Lichiardopol, se implică în organizarea pe partea de parc de distracţii şi a zonei unde botoşănenii vor găsi mici, bere, sucuri şi alte produse nelipsite de la astfel de manifestări. Eugen Ţurcanu a anunţat că sponsorizarea asigurată de această firmă se ridică la 50.000 de lei, la care se adaugă 5000 de euro de la Five Continents şi câte 5000 de lei de la Metaxa şi Voronskaya. Reprezentanţii firmei Bergenbier au decis ca 25% din vânzările de la festival să revină municipalităţii. Primăria a mai trimis solicitări şi la alte firme pentru a sprijini acest eveniment.

În condiţiile în care vor fi obţinute mai multe fonduri, va fi inclus în programul festivalului şi un foc de artificii. „O chestiune interesantă va fi acel cocktail pentru cei care vor veni din străinătate, programat  pe 16 august, la patinoarul acoperit. Estimăm o participare de aproximativ 120 de persoane. Noi ne străduim să iasă un eveniment reuşit”, a mai spus Eugen Ţurcanu.

Summer Fest va fi organizat în perioada 15 – 18 august, în Parcul Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa.

La festival vor concerta Smiley & Band, Proconsul, DJ Project, Vunk, Trupa Hara, Natalia Barbu, Alex Calancea Band şi Superchill.

+0 -0
se încarcă...