2 × five =

A password will be e-mailed to you.

Municipalitatea botoşăneană caută o firmă care să execute lucrări pe străzi până când va fi desemnat câştigătorul licitaţiei vizând atribuirea contractului multianual pe întreţinere şi reparaţii străzi, cu o valoare de aproximativ 20 de milioane de lei. Vechiul contract a expirat pe 3 august şi abia pe 12 august vor fi deschise ofertele firmelor interesate de un nou contract. Va urma perioada de evaluare a ofertelor şi, în condiţiile în care vor apărea şi contestaţii, câştigătorul ar putea fi anunţat peste câteva luni.

Cum municipalitatea nu îşi permite să nu intervină pe străzi câteva luni, în aceste zile a fost demarată o procedură care vizează încredinţarea directă a lucrărilor care nu mai suferă amânare, respectiv plombări, marcaje rutiere, intervenţii pe străzile nemodernizate. Contractul „de avarie” are o valoare de 450.000 de lei şi va fi valabil până cel târziu la finalul acestui an.

În ultimii patru ani, municipalitatea a avut contract pe întreţinere străzi cu firma Tehnic Asist, însă cele mai multe lucrări au fost executate de Conrec, în calitate de subcontractant,

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 1,75
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...