seven + twenty =

A password will be e-mailed to you.

Deputatul Costel Lupaşcu şi viceprimarul Cosmin Andrei au organizat astăzi o conferinţă la sediul PSD, unul dintre subiectele abordate fiind situaţia de la Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement.  Costel Lupaşcu şi Cosmin Andrei i-au cerut primarului Cătălin Flutur să ia măsuri cu directorul DSPSA Eugen Ţurcanu, oficial acuzat că a agresat doi subalterni.

Costel Lupaşcu a declarat că la cabinetul său parlamentar s-au prezentat în audienţă doi salariaţi ai DSPSA, alţii decât cei care au reclamat că au fost agresaţi de Eugen Ţurcanu, salariaţi care s-au plâns că sunt speriaţi de comportamentul directorului.

„Consider că este de neacceptat un asemenea comportament al unei persoane cu responsabilitate publică. Iar ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă, prin faptul că acest director Ţurcanu a agresat unul dintre salariaţi, cred că până la urmă, atât timp cât există o plângere penală, făcută de acel salariat, organele de cercetare vor stabili dacă se face sau nu vinovat, dar, repet, până la acea decizie, vorbim de persoane cu responsabilitate publică şi persoane care au un comportament nedemn. Acei oameni îmi spuneau că imaginea pe care şi-o promovează acest domn director este aceea de om care taie şi la propriu şi la figurat. Este şi expert în arte marţiale şi oamenilor efectiv  le este frică de faptul că acest om poate fi violent fizic cu salariaţii. ”,  a precizat Costel Lupaşcu. Curios, în situații anterioare, când membri PSD erau cercetați pentru diverse fapte, inclusiv președintele de atunci al partidului Liviu Dragnea, deputatul Lupașcu invoca prezumția de nevinovăție și nu cerea nimănui să își părăsească postul.

La rândul său, Cosmin Andrei a prezentat documentul medical primit de la medicul Mihai Maxim, cel care s-a plâns că Eugen Ţurcanu l-a strâns de gât. Potrivit viceprimarului, acest document confirmă un „traumatism cervical prin ştrangulare”. Tot viceprimarul a anunţat că  aşteaptă şi certificatul medico – legal și îi cere lui Eugen Țurcanu să facă un pas în spate.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...