eight − 5 =

A password will be e-mailed to you.

Un accident soldat cu rănirea gravă a unei persoane a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe drumul național care leagă Botoșaniul de Săveni. Accidentul a avut loc pe raza localității Ungureni, la ieșirea spre Unțeni, după ce un autoturism a lovit în plin o căruță care a intrat pe contrasens.

Potrivit polițiștilor aflați la fața locului, accidentul s-a produs din vina căruțașului de 33 de ani, care, fiind sub influența alcoolului, a lăsat calul să meargă la întâmplare. Astfel, atelajul a ajuns pe contrasens și a fost lovit de un autoturism Renault, al cărui șofer, un tânăr de 22 de ani, din Brașov, nu l-a observat.

accident grav dintre o caruta si un aututorism in comuna Ungureni – BotosaniÎn urma accidentului, căruțașul, de 33 de ani, din Ungureni, a fost aruncat din atelaj, fiind grav rănit în zona capului. Botoșăneanul a fost diagnosticat cu otoragie și cu o fractură de omoplat, fiind transferat la Iași.

Șoferul Renault-ului, care venise în concediu la prietena lui din localitatea Miron Costin- Vlăsinești, nu a pățit nimic, deși mașina sa are daună totală. În autoturism se mai afla și prietena șoferului, care, de asemenea, nu este rănită.

Apreciază calitatea articolului

6 VOTURI - MEDIE: 4,17
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...