seven + seven =

A password will be e-mailed to you.

Un bărbat de 36 de ani a fost transferat la Iaşi cu elicopterul în stare critică, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc. Incidentul a avut loc ieri după-amiază, când bărbatul lucra în interiorul unei scări de bloc din Botoşani. Acesta se afla la etajul al treila, când, la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut printre balustrade de la etajul trei. Impactul cu cimentul de la parterul blocului a fost unul extrem de violent, căderea în gol de la peste zece metri înălţime provocându-i acestuia numeroase traumatisme.

Oamenii din bloc au apelat imediat serviciul 112, la faţa locului ajungând în scurt timp un echipaj cu medic din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), care i-a acordat primul ajutor, după care l-a transportat la Urgenţe. „La faţa locului am găsit un pacient ce prezenta un politraumatism prin cădere de la înălţime, confuz şi agitat. A fost stabilizat şi transportat la spital pentru investigaţii şi tratament de specialitate”, a precizat medicul Bogdan Ursu, din cadrul SJA Botoşani. Medicii l-au diagnosticat pe bărbat cu un traumatism cranian acut deschis, plagă contuză la nivelul cutiei craniene, sângerare la nivelul urechii stângi, traumatism de coloană cervico-dorsală, precum şi traumatism toraco abdominal.

După ce a fost pregătit pentru transporta, bărbatul a fost transferat de o ambulanţă pe terenul UM 01189, de unde a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Iaşi.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiei, dar şi a inspectorilor ITM Botoşani.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 4,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...