12 + fifteen =

A password will be e-mailed to you.

Un tânăr de 19 ani din Tudor a ajuns la spital duminică seară după ce a fost înjunghiat în zona inghinală de către prietenul lui de pahar. Incidentul a avut loc la ieşirea dintr-un bar din localitate, duminică seară.

După ce tânărul de 19 ani a stat la băut cu un amic, în vârstă de 37, între cei doi a izbucnit un scandal, pe fondul unor reproşuri şi neînţelegeri mai vechi. Fără a sta prea mlt pe gânduri, bărbatul de 37 de ani a scos un cuţit, pe care îl avea asupra lui şi i l-a înfipt prietenului de pahar în zona abdominală. Lama a intrat mai jos de abdomen, fiind aproape de zona intimă a acestuia. Cu o hemoragie puternică, victima a sunat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale.

La faţa locului a ajuns în scurt timp o ambulanţă cu medic, care i-a acordat acestuia primul ajutor, după care l-a transportat la spital. „Pacientul prezenta o plagă, penetrantă, la nivelul zonei iliace. A fost stabilizat hemodinamic la faţa locului, după care transportat la Urgenţe pentru a fi supus mai multor investigaţii de specialitate şi tratament”, a precizat medicul Eduard Gurău, din cadrul SJA Botoşani. După ce a fost preluat de medicii din Urgenţe, tânărul a fost internat în cadrul secţiei de chrurgie generală a Spitalului Judeţean pentru a fi ţinut sub observaţie şi supus unei proceduri chirurgicale, în cazul în care rana sa ar impune acest lucru.

Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiştilor, care au declanşat o anchetă imediat după producerea agresiunii. „În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, în funcţie de rezultatele anchetei urmând a se propune o soluţie procedurală”, a precizat inspector Maria Carp, purtător de cuvânt al IJP Botoşani.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 2,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...