3 × 2 =

A password will be e-mailed to you.

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere al Frontierei Stânca s-a prezentat pentru a intra în ţară, ca pasager într-un autocar ce se deplasa către Cehia, cetăţeanul ucrainean K.V, în vârstă de 54 de ani.

La controlul de frontieră, în momentul solicitării documentelor de identitate, poliţiştii de frontieră au descoperit asupra bărbatului, ascunsă și nedeclarată, o carte de identitate cu însemnele autorităţilor române, pe care era imprimată fotografia sa. Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză este fals.

Cu privire la cele constatate, K.V. a declarat că a procurat documentul de identitate de la un cetăţean moldovean, plătind 150 de euro și că urma a fi folosit în Cehia, pentru a ocupa mai ușor un loc de muncă. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...