Nou an şcolar, deschis în prezenţa ministrului Muncii (video)

0

Marius Budăi, ministrul Muncii, a fost prezent la festivitatea de deschidere a noului an şcolar, la Şcoala „Grigore Antipa” Botoşani. Oficialul este legat de această şcoală deoarece aici a învăţat băiatul cel mare, dar şi cel mic, actualmente elev în clasa a V-a.

„Pentru al 11-lea an consecutiv trăiesc emoţiile începutului de an şcolar pe acest platou. Cu această ocazie vreau să aduc o mulţumire publică tuturor cadrelor didactice din această şcoală pentru munca şi pentru dăruirea pe care o depun pentru copiii noştri. Grigore Antipa, sub al cărui nume suntem astăzi aici, spunea <numai prin studii aprofundate şi prin lucrări serioase ne putem afirma în faţa lumii civilizate ca un popor inteligent>. Aşa că, dragi elevi, vă doresc un an plin de studii aprofundate, de lucrări serioase, de ambiţii, de curiozităţi, dar şi de foarte, foarte multă bucurie şi multă joacă. Să ne ajute Dumnezeu pe toţi! Un an bun”, a declarat ministrul.

La festivitatea care a debutat cu Imnul şcolii au mai luat cuvântul Sabina Horopciuc, directorul şcolii, respectiv reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Centrului Antidrog.

btrhdr
dav
btr
btr
+0 -0
se încarcă...