ANUNŢ ORGANIZARE SELECŢIE OFERTE

0

 

Subscrisele, BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. si CASA DE INSOLVENTA RAVA S.P.R.L. – FILIALA BUCURESTI, desemnate, in Consortiu, in calitate de lichidator judiciar al debitoarei TURISM MOLDOVA S.A., prin Incheierea de sedinta nr. 198/19.09.2017, pronuntata in Dosarul nr. 7658/99/2014, de catre Tribunalul Iasi – Sectia a II-a Civila, organizeaza selectia de oferte in vederea inchirierii „Hotelului Rapsodia”, imobil in procedura de valorificare din cadrul procedurii de faliment, situat in municipiul Botosani, Str. Cuza Voda, nr. 4, jud. Botosani.

Hotelul dispune in prezent de 47 camere in categoria de 3 stele si respectiv 102 camere in categoria de 4 stele si un restaurant – Rapsodia. Hotelul dispune de asemenea de un centru business (primul din Botosani) ce cuprinde 3 sali de conferinta special amenajate pentru acomodarea optima a unui numar de pana la 600 de persoane. De asemenea hotelul dispune de spatii cu destinatie birouri, spatii de depozitare si spatii tehnice.

 Locatarul are obligatia ca in spatiul ce face obiectul prezentului anunt sa desfasoare strict activitati prevazute la clasa 5510 din Cod CAEN „Hoteluri si alte facilitati de cazare similare”,  respectiv cele prevazute la clasa 5610 din Cod CAEN „Restaurante”, clasa 5621 din Cod CAEN „Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente” si cele prevazute de clasa 5630 din cod CAEN „Baruri si alte activitati de servire a bauturilor”.

Ofertantii care doresc sa participe la procedura de selectie vor trebui sa comunice la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., in original, in plic inchis, ofertele de inchiriere, in cuprinsul carora se va mentiona, in mod obligatoriu, pretul oferit pentru intregul imobilul, exclusiv TVA. Durata de inchiriere este de 12 luni. Hotelul este disponibil pentru preluare incepand cu luna noiembrie 2019.

Perioada in care vor putea fi depuse oferte de inchiriere este 16 – 23.09.2019.

In data de data 24.09.2019, ofertantii sunt convocati la sediul BDO Business Restructuring SPRL, ora 14:00, in vederea deschiderii documentului inregistrat si consemnarii ofertelor formulate in cuprinsul unui Proces-verbal ce va fi prezentat Adunarii creditorilor pentru adoptarea unei decizii. In termen de o zi lucratoare de la adoptarea deciziei, aceasta va fi adusa la cunostinta ofertantilor.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.319.94.76 sau la adresele de  e-mail: bucuresti@rava.ro  sau business.restructuring@bdo.ro.

Deja ai votat!
se încarcă...