„CLEAN STATIONS” – polițiștii au luat cu asalt gările și trenurile

0

În această dimineaţă, Poliţia Română, prin Direcţia de Poliţie Transporturi, desfăşoară o acţiune la nivel naţional, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale în zona staţiilor CFR.

Timp de patru ore, peste 1.400 de poliţişti de la transporturi, rutieră şi ordine publică vor desfăşura controale în zona a 324 de staţii de cale ferată. „Se are în vedere depistarea călătorilor frauduloşi, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerşetorie şi comerţ ambulant precum şi descurajarea oricăror fapte ilegale”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean.

În activităţi sunt angrenaţi şi jandarmi, poliţişti locali şi lucrători de la alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

UPDATE

În cadrul acţiunii au fost verificate 6 staţii CFR de pe raza judeţului Botoşani, iar polițiștii din cadrul Poliției Transporturi au legitimat 21 de persoane și au aplicat cinci sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 1.500 de lei.

De asemenea, cu ocazia verificărilor efectuate în zona staţiilor CFR, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Botoșani, împreună cu cei din cadrul Biroului de Ordine Publică, au controlat 24 de autovehicule și au aplicat 38 de sancțiuni contravenținale, valoarea acestora depășind suma de 5.500 de lei.

+0 -0
se încarcă...