11 + 15 =

A password will be e-mailed to you.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a anunţat că portalul Edumanager.ro, împreună cu Oameni şi Companii, organizează cea de-a VII-a ediție a Galei Edumanager.ro. Termenul limită de trimitere a proiectelor propuse spre jurizare pentru Gala EduManager 2019 este 20 octombrie 2019. Gala va avea loc pe 9 noiembrie, la Hotel Pullman, în București.

Și în acest an, vor fi evidențiate eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului educaţional din România şi vor fi puse în lumină proiectele importante derulate în 2019 de instituţiile de învăţământ universitar şi preuniversitar.

Gala EduManager.ro va fi precedată de Conferința Națională „Management Modern în Educație”, care va oferi participanților informații importante legate de aplicații și soluții de comunicare destinate instituțiilor de învățământ universitar și preuniversitar: legislație, fonduri europene, management instituțional.

Pentru a participa la Gala Edumanager.ro, toate instituţiile de învăţământ preuniversitar şi universitar, precum şi organizaţiile profesionale din domeniul educaţiei, sunt invitate să înscrie cele mai valoroase proiecte realizate în acest an, folosind formularele de înscriere de la adresa http://www.edumanager.ro/formular-inscriere-proiecte-pentru-gala-edumanager-ro-2019-preuniversitar/

Categoriile vizate sunt următoarele: dezvoltarea de proiecte de formare a cadrelor didactice,  derularea de proiecte finanțate prin fonduri europene, derularea de proiecte de educație incluzivă (dedicate elevilor cu deficiențe fizice și/sau psihice), rezultate de excepţie la olimpiadele naţionale şi internaţionale, comunicare în mediul online (prin site propriu sau pagini pe rețelele de socializare: LinkedIn, Google+, Facebook), implementarea strategiei de comunicare cu elevii și părinții, cercetări / experimente fundamentale. Alte categorii vizate sunt: investiţii semnificative în baza tehnologică IT&C, reflectate în creșterea calității educației, dezvoltarea de proiecte specifice învățământului preșcolar, inovaţie în educaţie, proiecte semnificative de voluntariat în educație, digital lesson şi digital teacher.

Potrivit organizatorilor galei, jurizarea proiectelor va fi realizată de comisii de specialitate, cu competențe pentru categoriile pe care le evaluează, alături de editorii portalului Edumanager.ro. Toate proiectele transmise vor fi publicate pe portalul EduManager.ro și în newsletter-ul dedicat comunității.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...