eighteen − eight =

A password will be e-mailed to you.

Amnistia fiscală, serviciile fiscale on-line, schemele de ajutor pentru marii investitori, precum și calendarul obligațiilor de declarare și plată aferente lunii octombrie sunt temele principale pregătite a fi discutate de finanțiști cu contribuabilii în următoarele zile. Întâlnirile lunare cu botoșănenii ce vor să-și clarifice procedurile și pașii ceruți de codul fiscal vor avea loc, pentru regiunea Botoșani, pe 11 octombrie la ora 11, etaj III, sala nr. 313, la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Botoşani din Piaţa Revoluţiei nr.5, dar și pe 17 octombrie, la ora 11, etaj II, în sala de ședințe, la sediul Serviciului Fiscal Municipal Dorohoi, str. Grigore Ghica nr. 28, pentru locuitorii din zona Dorohoiului.
Contribuabilii interesaţi pot afla data, locul de desfăşurare a întâlnirii şi subiectele puse în dezbatere şi prin accesarea listei disponibile pe site-ul www.anaf.ro/Info Publice, la următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm sau prin intermediul Callcenter- ului, apelând la numărul de telefon: 031.403.91.60.
Pentru participarea la întâlnirile organizate la sediile unităţilor fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei.
„Le recomandăm celor care doresc să pună întrebări reprezentanţilor noştri să le transmită odată cu solicitarea de programare.”, este rugămintea specialiştilor de la Fiscul botoşănean.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...