13 − ten =

A password will be e-mailed to you.

Începând de luni, 7 octombrie, botoșănenii pot subscrie pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului ”Tezaur”. Scadențele sunt la 1, 2, și 3 ani, dobânzile anuale de 3,5%, 4%, respectiv 4,5%, iar veniturile aferente sunt neimpozabile.
”Programul Tezaur este un program de succes și o dovadă clară care certifică acest lucru sunt cei peste 50.000 de români care au investit mai mult de 2,6 miliarde de lei de la începutul anului până în prezent. Prin emisiunile de titluri de stat destinate exclusiv persoanelor fizice, Ministerul Finanțelor Publice oferă o alternativă sigură de economisire cu dobânzi și maturități atractive pe care românii o pot accesa și pe viitor”, spun oficialii de la Finanțe.
Titlurile de stat pot fi cumpărate în perioada 7 – 31 octombrie de la unitățile operative ale Trezoreriei Statului, în perioada 7 – 30 octombrie prin rețeaua de oficii poștale ale Companiei Naționale Poșta Română, din mediul urban, iar în perioada 7-29 octombrie, din mediul rural.
Emiterea titlurilor de stat pentru populație va continua pe tot parcursul anului 2019. În fiecare lună perioada de subscriere va fi de trei săptămâni iar maturitățile vor fi stabilite în funcție interesul manifestat de investitori.
Prospectul de emisiune și orice eventuale modificări ale acestuia, se publică pe: http://www.mfinante.ro, www.datoriepublica.mfinante.gov.ro, https://www.comunicatii.gov.ro, https://www.posta-romana.ro.

Apreciază calitatea articolului

8 VOTURI - MEDIE: 4,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...