ALERTĂ! Copil dispărut la Copălău. Poliția cere ajutorul populației

0
197

Polițiștii botoșăneni solicită sprijinul cetățenilor pentru depistarea unui băiat în vârstă de 12 ani, din localitatea Cerbu, comuna Copălău, care a dispărut în urmă cu trei zile.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Botoșani, Gheorghe Ungureanu ar fi plecat sâmbătă, pe 19 octombrie de la domiciliul către stâna concubinului mamei sale, însă nu a mai ajuns la destinație și nici nu a mai revenit acasă. După trei zile de căutări pe cont propriu, mama băiatului a sesizat în această seară poliția, anunțând dispariția.

Băiatul are circa 1,50 metri înălțime, aproximativ 50 de kilograme, cu o constituție atletică, este șaten și are ochii albaștri. La data dispariției era îmbrăcat cu pantaloni tip blug de culoare neagră, geacă tip blug de culoare neagră, vestă din fâș de culoare verde, cu glugă, și era încălțat cu teniși negri.

„Mai multe echipaje de poliție sunt în aceste momente în teren, în vederea depistării acestuia. Persoanele care au informații despre locația în care se află minorul sau l-au văzut sunt rugate să apeleze de îndată numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, a precizat Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

+0 -0

se încarcă...