spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăLocal BTCea mai bună pizza, cei mai buni burgeri se găsesc la DUANGIS

Cea mai bună pizza, cei mai buni burgeri se găsesc la DUANGIS

Este dificil să alegi un local unde iei masa. Poți număra pe degetele de la o mână restaurantele unde chiar merită să te duci. Unde să fii întâmpinat de chelneri prietenoși și amabili iar meniul să conțină bucate de care să te poți bucura, să le poți savura și care să fie gata repede, fără a fi reîncălzite de pe o zi pe alta, pentru că timpul pe care îl putem petrece la masă este limitat.

De obicei îți vin în minte restaurante unde mergi la nuntă sau tot felul de petreceri fără să știi că în zonele mai puțin frecventate din oraș există localuri mai putin mediatizate, dar care oferă clienților preparate pregătite cu atenție, cu pasiune, ca la Duangis pizza & burger. Oamenii ăştia sunt acolo de la primele ore a dimineții și pînă seara, la ora 21.00 și asta se vede. Pentru ei calitatea e pe primul loc. Toate felurile de mâncare pe care le fac, de la bucătăria tradițională și sănătoasă, bazată pe produse autohtone, proaspete, de sezon, sunt absolut delicioase.

Își selectează cu mare grijă ingredientele, astfel încât mâncarea preparată la Duangis pizza & burger nu conține „E”-uri, conservanți sau alte derivate. Și, cum suntem ceea ce mâncăm, ne vom simți bine și plini de energie după o masă sănătoasă.

Pizza este probabil cel mai cunoscut și apreciat fel de mâncare din lume și mulți oferă pizza susținînd că este cea mai bună. Dar la Duangis este cu adevărat delicioasă. E exact așa cum îți place, indiferent dacă dorești blatul crocant sau pufos și compoziția picantă sau dulce, aromată cu ketchup natural de roșii.  Probabil e una dintre cele mai bune pizza pe care o poți mâca în Botoșani.

Bucătăria slow-food, opusă celei fast – food, este punctul forte la Duangis. Fanii burgerilor găsesc aici, pe dovedite, cei mai buni burgeri din oraș, dar și delicioase paste, fierte exact cât trebuie, pregătite după rețete italiene.

Este totodată un local în care nu se pot afla persoane în stare de ebrietate pentru că nu se servesc băuturi alcoolice. Se oferă, în schimb, sucuri naturale, ceai și cafea de bună calitate.

Duangis pizza & burger este situat pe strada Sucevei nr. 5, vis-a-vis  de Carrefour.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
10 ° C
10 °
9.4 °
95 %
3.1kmh
100 %
mie
19 °
joi
18 °
vin
14 °
sâm
18 °
Dum
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...