Tânăr băgat în spital după ce a fost bătut cu bâta

0

Un tânăr de 18 ani a ajuns la spital după ce a fost bătut de un consătean cu o bâtă în plină stradă, sub ochii trecătorilor.

Incidentul a avut loc ziua în amiaza mare, în satul Miletin din comuna Prăjeni. Tânărul de 18 ani mergea spre casă pe marginea drumului, iar la un moment dat s-a întâlnit cu un consătean, în vârstă de 22 de ani. Între cei doi s-a iscat o ceartă, pe fondul unei datorii mai vechi a celui de-al doilea către primul, iar la un moment dat au început să se lovească cu pumnii şi picioarele. Cel de 22 de ani a pus însă mâna pe un leaţ de lemn pe care îl avea la îndemână, şi a început să îşi lovească adversarul cu putere în zona capului.

După câteva lovituri încasate peste cap, tânărul de 18 ani a ridicat mâna pentru a se apăra, acesta fiind astfel rănit şi în zona pieptului şi a braţului stâng. Ulterior, agresorul a fugit, iar acesta a sunat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale. O ambulanţă l-a adus la spital, iniţial tânărul spunându-le cadrelor medicale că a căzut de pe cal, însă la spital a recunoscut adevărul. „pacientul a fost victima unei agresiuni, prezentând multiple contuzii şi traumatisme la nivelul membrului superior stâng, a capului şi toracelui”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Cazul a intrat ulterior şi în atenţia Poliţiei, care a deschis o anchetă. „În cauză a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe urmând ca în funcţie de rezultatul anchetei să se dispună măsurile procedurale”, a precizat insepctorul Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!
se încarcă...