Desfăşurare de forţe pentru găsirea unei femei dispărute

0

Operaţiune de proporţii declanşată de autorităţi pentru căutarea unei femei din comuna Dobârceni, care a dispărut la sfârşitul lunii trecute în condiţii încă neelucidate. Zeci de poliţişti, jandarmi, dar şi angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) au fost mobilizaţi astăzi pentru a scotoci toate împrejurimile satului cu speranța că o vor găsi pe Climenţa Asoltani, femeia în vârstă de 77 de ani, despre care nu se mai ştie nimic de mai bine de trei săptămâni.

Pe 17 octombrie, septuagenara a fost până la fiul său care locuieşte în acelaşi sat şi l-a ajutat la diverse treburi gospodăreşti, iar seara a plecat spre casă. Doar că sâmbătă, pe 26 octombrie, fiul a mers la locuinţa mamei sale şi a constatat dispariţia femeii, motiv pentru care a sesizat poliţia. Operaţiunile de căutare au început chiar de atunci, poliţiştii făcând mai multe verificări în încercarea de a-i da de urmă. Ba mai mult, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) au cerut şi ajutorul populaţiei. Căutările s-au derulat pe parcursul mai multor zile, însă fără succes.

Sprijin cerut de poliţişti

Prin urmare, poliţiştii au cerut sprijin din partea colegilor din celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, cu ajutorul cărora au început să verifice toate împrejurimile, inclusiv zonele greu accesibile. A fost o adevărată mobilizare de forţe, zeci de poliţişti, jandarmi, dar şi angajaţi de la ISU fiind angrenaţi în căutări. Astfel, pe lângă poliţişti, au intervenit 16 jandarmi, cu trei autospeciale, precum şi 12 pompieri, care au venit la rândul lor cu autospecialele de intervenţie, cu autoşenilata din dotarea ISU, dar şi cu o barcă, fiind verificate inclusiv cursurile de apă, dar şi iazurile din apropiere.

Deja ai votat!
se încarcă...