Tatăl înjunghiat de fiu a fost salvat de medici (video)

0

Bărbatul înjunghiat grav de propriul fiu a fost salvat de medicii botoşăneni. În vârstă de 69 de ani, bărbatul din comuna Drăguşeni a fost operat de urgenţă, după ce medicii au descoperit că una dintre plăgile provocate de cuţit era adâncă, în zona omoplatului şi astfel exista riscul să îi fi fost atinse organe vitale. „Din fericire, pacientul a fost stabilizat de către medicii chirurgi, care au suturat toate plăgile, după ce rănile au fost explorate în sala de operaţii, pentru a se evita complicaţiile”, a percizat un asistent din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă. Ulterior, bărbatul a fost internat pe secţia de chirurgie generală pentru a fi monitorizat şi tratat.

Incidentul a avut loc joi, în localitatea Sarata din comuna Drăgușeni, unde fiul i-a înfiipt cuțitul tatălui său de două ori în zona capului și o dată în omoplat, pe fondul unui conflict spontan.
Victima a fost preluată de o ambulanță cu asistent, după care în întâmpinare a fost trimis echipajul cu edic al SMURD, care l-a adus pe bărbat la Urgenţe. Potrivit anchetatorilor, se pare că amândoi, atât tatăl cât și fiul, se aflau sub influența alcoolului.

Agresorul a fost ridicat de polițiști și a fost dus la audieri. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, care îl anchetează pe agresor pentru tentativă de omor, acesta fiind ulterior rţinut sub această acuzaţie.

Cazul survine la circa zece zile după ce o mamă din Săveni a şocat întreaga ţară cu gestul ei, după ce și-a înjunghiat fiul de 17 ani în zona gâtului, provocându-i decesul.

Deja ai votat!
se încarcă...