TOP 4 modele de încălțăminte comodă pentru purtarea zilnică

0
0

A merge pe jos pe străzile din România poate fi o adevărată provocare, mai ales dacă ești nevoită să mergi pe tocuri. Multe femei ar prefera să poarte încălțăminte cu toc, însă sunt și altele care nu s-ar despărți niciodată de încălțămintea lejeră care nu le dă niciun fel de bătaie de cap.

Dacă job-ul îți permite să te îmbraci cum vrei tu, atunci stilul casual este cel mai des adoptat. Iar în consecință și încălțămintea va fi și ea una lejeră. Iată mai jos câteva modele de pantofi în care să te simți confortabil și relaxată:

1. Sandalele fără toc

 Pentru că sezonul de vară este în plină desfașurare, sandalele sunt, probabil, tipul de încălțăminte pentru care optează majoritatea femeilor. Dacă vrei să te simți bine și să nu ai probleme cu bătăturile, o pereche de sandale fără toc din colecția Reverse sunt alegerea ideală. Acestea sunt ușoare, din materiale de calitate, și cel mai important lasă piciorul să respire. Când temperaturile sunt ridicate, picioarele sunt primele care au de suferit, deoarece transpiră foarte mult. Sandalele cu talpa joasă sunt, astfel, o alternativă comodă la pantofii cu toc sau la adidași.

 2. Teniși

 Dacă ești o fire mai non-conformistă, sportivă sau pur și simplu simți că stilul elegant nu ți se potrivește de nicio culoare, atunci tenișii sunt varianta optimă pentru tine. Aceștia pot fi purtați întregul an, indiferent de sezon și asigură un confort sporit al piciorului indiferent de cât de mult ai de mers. Cu toate acestea, trebuie să fii foarte atentă atunci când îi cumperi, deoarece trebuie să optezi pentru teniși de bună calitate, care nu se rup după prima purtare sau care nu sunt confecționați dintr-un material care îți cauzează bătături.

3. Balerini

 Dacă îți place să te îmbraci chic și elegant, dar cu toate acestea respingi ideea de tocuri, balerinii sunt cei mai indicați. Aceștia îți oferă un aer elegant, copilăresc chiar, însă sunt extrem de practici și confortabili. Îi poți purta și la jeanși, și la rochițe, și la fuste, fiind foarte versatili. Materialul moale din care sunt confecționați îți dă senzația că nici nu porți ceva în picioare, dar acest lucru poate fi, de multe ori, deranjant, deoarece riști să simți fiecare pietricică pe care calci. Caută, așadar, balerini dintr-un material mai solid, care să nu se rupă la prima utilizare.

 4. Ghetele

 În sezonul rece este cu atât mai greu să mergi pe tocuri cu cât pe străzi începe să apară bruma, poleiul și chiar zăpada. De aceea, trebuie să te asiguri că îți achiziționezi încălțăminte de foarte bună calitate, iar ghetele fără toc sunt alegerea perfectă. Cu sau fără blană în interior, acestea sunt elegante, confortabile și dacă au și o talpă antiaderentă este cu atât mai bine, deoarece te protejează de alunecările pe polei sau pe zăpadă.

 Așadar, încălțămintea pe care o porți poate fi ușor adaptată după preferințele și stilul tău. Dacă ai nevoie să mergi mult pe jos, tocurile nu sunt o opțiune, așa că mai bine optezi pentru încălțăminte joasă, comodă, care să îți asigure tot confortul necesar.

 Photo: Shutterstock.com

+0 -0

se încarcă...