spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTDe ce părul dvs. are nevoie de produse profesionale

De ce părul dvs. are nevoie de produse profesionale

Magazinul karadistrib.ro înțelege, importanța menținerii stilului, texturii și aspectului frumos și sănătos al părului. De aceea, acest magazin online, oferă clienților cele mai bune produse pentru tratarea și înfrumusețarea părului. Sunt produse cu adevarăt profesionale de la renumitul brand Matrix, pe care orice hairstylist le va recomanda. Karadistrib.ro nu oferă decât produse cosmetice originale, pentru că sănătatea părului este extrem de importantă. Desigur, probabil vă veți întreba de ce trebuie să folosim produse cosmetice profesionale pentru saloane și de ce nu produsele din magazine? Ce au unele și ce le lipsește altora?

Cu toții credem că iubim șampoanele și balsamurile din magazine. Sunt accesibile, usor de utilizat și toate au mirosuri grozave. Cum puteți refuza asta? Dar astfel de produse, deși inițial par mai ieftine și perfecte pentru dvs., vin cu un preț suplimentar, cum ar fi să vă îndepărteze uleiurile naturale din păr și să vă lase scalpul plin cu multe substanțe chimice inutile. Substanțele din produsele de păr ieftine fac părul să se simtă moale, dar lasă în urmă substanțe ceroase. Sunt pline de substanțe artificiale care dau impresia de păr sănătos, dar în schimb este totul o minciună!

Produsele profesionale sunt mai bune

Ei bine, asta nu este o surpriza. Dar să vedem detalii cu privire la motivul și modul în care aceste produse profesionale pot oferi părului o senzație specială.

Conțin ingrediente de înaltă calitate. Produsele pentru păr profesionale conțin concentrații mai mari ale ingredientelor esențiale, ceea ce înseamnă că nu trebuie să folosiți atat de mult șampon sau balsam pe păr. Acest lucru înseamnă că prețul este echilibrat, produsele de salon dureaza mai mult, iar părul dvs. beneficiază din plin de asta.

Produsele profesionale sunt mai blande și mai potrivite pentru mai multe tipuri de păr. Când utilizați produse din magazin, există o probabilitate mai mare să vă deteriorați părul decât să-l ajutați pe termen lung. Este important să aveți grijă de părul dvs.

Produsele profesionale oferă rezultate. Produsele de salon profesionale sunt create în funcție de diferite tipuri de păr, în timp ce produsele cumpărate din magazin reprezintă o ruletă rusească, care poate sau nu să dea rezultatele pe care le doriți. Ele sunt create la modul general. Acesta este un motiv pentru care nici un salon de coafură nu va folosi produse pentru păr achizițonate din hypermarket.

Iată câteva produse recomandate:

Șampon  Biolage Hydrasource: Inspirat de planta de aloe mereu hidratată și niciodată uscată, Șamponul Biolage Hydra surce ajută la optimizarea echilibrului de umiditate și protejează împotriva pagubelor viitoare pentru părul cu aspect sănătos. Formula fără paraben este, de asemenea, potrivită pentru părul vopsit.

Matrix Biolage Balsam pentru volum:  Fortificat cu un amestec hidratant de Biotină, Zinc PCA și Gluco-Omega pentru a hrani și a îngrosa profund fiecare fir de la radacină până la varf, formula de balsam nu vă îngrasă părul și îi va oferi suplețe și strălucire. Ideal pentru părul fin, drept și subțire, amestecul său reduce ruperea și oferă un aspect sănătos părului, cu fiecare utilizare.

Balsam Keratindose Matrix Biolage: Balsamul Keratindose Matrix Biolage este pentru păr suprasolicitat. Hidratează și netezeste părul pentru a-l hrani și a-l ajuta la prevenirea deteriorării, păstrând părul mătăsos și usor de manevrat. Acest blasam este fără sulfați, fără parabeni, fără saruri aspre. Părul este îmbunătățit cu 90% mai mult după o singură utilizare.

Alegeți produsele dvs. pentru păr cu înțelepciune. Părul vopsit se poate usca în timp și se deteriorează fără produsele profesionale corecte pentru păr. Alegerea celor mai bune sampoane și balsamuri pentru hidratare este vitală dacă doriți ca nuanța părului să dureze!

Sulfații sunt elemente rele! Pot îndepărta toate uleiurile naturale ale părului, ceea ce poate determina ca părul să pară din ce în ce mai tern și fără strălucire. Asadar, mai întâi, găsiți un șampon excelent fără sulfați.

Formulele cu pro-keratina + matase asigură întărirea și echilibrul de umiditate pentru părul suprasolicitat. Părul deteriorat, suprasolicitat și care nu este hrănit suficient se poate simți casant, lipsit de manevrabilitate și de strălucire. Formula de balsam cu Pro-Keratină și Mătase, Keratindose de la Biolage este orientat pentru a ajuta în îngrijirea părului suprasolicitat, slab sau fragil.

Produsele ieftine afectează mediul. Probabil ați auzit că produsele ieftine dăunează mediului. Acest lucru este adevarat, deoarece le folosim mult mai repede, folosind mai multe substanțe chimice care, dupa spalare, sunt eliminate în apele reziduale. Brandurile de calitate profesională iau în considerare impactul pe care îl au produsele lor asupra mediului. Deci, asta este ceva de care trebuie sa țineți cont. Dacă cumpărați un produs de calitate profesională, aveți inlcusiv un impact pozitiv asupra mediului.

În concluzie, produsele cumparate din magazin au câteva avantaje, dar în cele din urmă, sănătatea părului și a mediului trebuie să castige și să aibă prioritate. Merită să cheltuiți puțin mai mult pentru a obtine acel rezultat al unui păr frumos și sănătos pe care l-ați dorit întotdeauna.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
10.1 ° C
12.7 °
10 °
86 %
1.8kmh
13 %
joi
19 °
vin
9 °
sâm
18 °
Dum
21 °
lun
15 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...