joi, martie 28, 2024
AcasăLocal BTCele mai populare și elegante modele de cizme de damă în această...

Cele mai populare și elegante modele de cizme de damă în această iarnă

Femeile iubesc cizmele, pentru că acestea sunt esențiale pentru a arăta elegant în diferite ocazii, din an. Ele se poartă la diferite ținute, conferă un stil unic și sunt foarte la modă. În 2019 sunt în tendințele modei o mare varietate de modele de cizme, care au un aspect deosebit creat de design, ce atrage toate privirile. Avantajul în această perioadă din an, este că se pot cumpăra online, și chiar la un preț foarte bun.

Cele mai populare sunt cizmele  de damă, casual, lungi până la genunchi, care se potrivesc la tot felul de rochii și fuste moderne, din diferite materiale sau chiar din piele. Majoritatea sunt din materiale de calitate înaltă, din piele lucioasă sau din piele întoarsă, mată, au un design elegant și confortabil. Cizmele au stil, pot fi cu toc sau cu platformă, înălțimea lor este perfectă pentru picior, super confortabilă. Au căptușeala moale, talpa ușoară și flexibilă, iar închiderea poate fi cu fermoar.

Dacă se alege un model de cizme din piele, de calitate premium, acestea vor fi rezistente la uzură, vor avea un plus de confort, stil și eleganță. Datorită materialului deosebit, produsele pot fi un pic mai scumpe, dar investiția merită cu siguranță. Aceste produse nu se cumpără doar pentru o iarnă, ele rezistă mulți ani.

Dacă vrei să fii în trend, alege cizmele de damă elegante care imită pielea de șarpe, în alb și negru, pentru că sunt elegante. Nu este suficient să ai o pereche de cizme confortabile, acestea trebuie să fie și atrăgătoare. Din gama variată de cizme prezentate în acest an, se remarcă diferite stiluri, dar mai ales acela care te duc cu gândul la pielea de reptile.

Foarte elegante sunt și cizmele din materiale strălucitoare, în culori diferite, metalizate, aurii, argintii. Acestea sunt foarte moderne, au un aspect care nu trece niciodată neobservat.

Pentru a  avea un plus de originalitate, poți opta pentru cizmele de damă cu platformă și toc care apar în colecțiile unor designeri celebri. Moda include și cizme cu platformă, care pot fi din piele mată, piele patentată și cu inserții metalice. Tocurile sunt clasice, pătrate, structurale, dar la încălțămintea modernă acestea ajung și la 10-15 cm.

Cizmele scurte și cu toc înalt, subțire, sunt recomandate la rochii lungi, moderne și elegante. Ele au tocul ca la pantofii stiletto, care sunt renumiți pentru stilul lor fin. Cizmele cu glezna joasă sunt confortabile și potrivite la blugi sau alt tip de pantaloni lungi, drepți sau strâmți. Acestea se asortează la blugi skinny, care sunt în tendințele actuale ale modei, în acest an.

În această iarnă se poartă și cizmele cowboy, care au vârful ascuțit și tocul înclinat. Acestea au un aspect cool, sunt mai rezistente, pentru că pielea este mai groasă și durabilă în timp. Cizmele pot avea diferite ornamente, forme etnice, aplicații cu franjuri, strasuri, catarame și elemente în relief.

Cizmele negre din piele sunt produse foarte versatile, care nu trebuie să lipsească din garderoba ta. le poți purta în orice zi de toamnă sau iarnă, la diferite ținute vestimentare. În această iarnă sunt la modă cizmele de gleznă, cizmele până la genunchi, dar și cizmele înalte peste genunchi.

Cizmele înalte sunt foarte elegante, au ceva special, de încălțăminte provocatoare. Ele se poartă la diferite ținute sexy, la rochii și fuste scurte, care arată uimitor de bine, dar și la pantaloni din denim, tip biker sau la pulovere largi, supradimensionate. Probabil îți amintești cât de bine arăta Julia Roberts în cizmele ei înalte, din Pretty Woman.

Cizmele înalte cu toc înalt arată senzațional, dar comparativ cu cele cu talpa joasă, nu sunt atât de comode. Poți alege astfel de cizme când vrei să ai mai mult farmec, dar în viața de zi cu zi nu este indicat să te îndepărtezi prea mult de zona ta de confort. Când mergi mult timp pe jos, este bine să ai cizme înalte, fără toc, care sunt la fel de frumoase și uimitor de comode pentru picioare.

Dacă consideri că cizmele tale sunt deja prea vechi și vrei să le înlocuiești, îți sugerăm să vezi încălțămintea de pe magazinul online dEpurtat.ro, unde poți găsi modele unice și deosebite de cizme de iarnă de la 49 RON. Acestea sunt din piele, au talpa foarte confortabilă, pot fi purtate ușor toată ziua, în diverse ocazii. Cizmele sunt foarte variate, potrivite pentru ținute vestimentare creative și stiluri frumoase și interesante.

Cizmele sunt perfecte pentru sezonul rece, le poți purta în activitățile de zi cu zi, la plimbare sau pentru mers la serviciu. Toate au talpa impermeabilă, deci rezistă foarte bine la lapoviță și zăpadă.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
20.5 ° C
21.1 °
15.6 °
53 %
1.3kmh
90 %
joi
21 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...