spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăLocal BTStilul office – alege ţinuta perfectă de birou!

Stilul office – alege ţinuta perfectă de birou!

Stil, eleganță şi confort! Acestea sunt elementele definitorii pentru o ţinută office. Ştim că pentru orice femeie aspectul fizic este foarte important, iar atunci când vine vorba de ţinuta de birou, alegerea este mai dificilă, deoarece trebuie să găseşti echilibrul perfect între profesionalism şi stil. Nu se ştie niciodată când apare vreo şedinţă neaşteptată la care trebuie să participi.

Pentru a îţi veni în ajutor îţi prezentăm câteva idei de ţinute care te vor ajuta să fii chic, dar totuşi business.

Ţinute office cu un aer fresh

Dacă eşti adepta ţinutelor ultra-feminine, o rochie office nu trebuie să îţi lipsească din garderobă. Deşi în mod normal se recomandă nuanţe neutre, nu trebuie să fugi de culoare. Poţi să optezi cu încredere pentru o rochie colorată (vişinie, verde, albastră), însă evită nuanţele neon. Pune-ţi în evidenţă ţinuta prin adăugarea unor accesorii stilate şi completează totul cu nişte bijuterii finuţe, precum brăţări de argint, cercei cu perle, sau un ceas elegant.

Recomandarea noastră este să optezi pentru rochii office în stil cloș sau rochii cu model petrecut. Chiar şi o rochie dreaptă cu o centură subţire în talie se va potrivi. Aceste modele complimentează aproape toate siluetele şi sunt ideale pentru ţinutele cu o notă formală.

Pantalonii negri sunt esenţiali în orice garderobă feminină, fiind perfecţi nu doar pentru ţinutele de birou, dar şi pentru cele casual sau elegante. În funcţie de preferinţele personale, poţi opta pentru nişte blugi negri sau pantaloni chino negri. Completează pantalonii cu o cămaşă în carouri şi nişte botine cu toc mediu pentru o zi grea de luni, sau alege o cămaşă simplă, un sacou cadrilat şi nişte tenişi albi pentru un casual Friday.

Combinaţia alb-negru reprezintă cea mai elegantă abordare atunci când vine vorba de ţinutele office. Alege nişte blugi negri, un pulover alb şi nişte botine albe până la gleznă. Dacă te întrebi cum să faci un asemenea outfit să iasă în evidenţă, adaugă o tuşă de roşu cu ajutorul accesoriilor. Poţi alege nişte cercei lungi femei roşii, o eşarfă roşie sau o curea roşie. Asigură-te că ţinuta ta nu este plictisitoare!

Bluzele cu umeri supradimensionaţi sunt în mare vogă! Alege o asemenea bluză cu model simplu şi combin-o cu nişte blugi evazaţi sau cu nişte pantaloni în carouri. Astfel, vei obţine o ţinută stilată, şi vei fi în ton cu tendinţele! Poţi adăuga un touch glam ţinutei cu ajutorul unui ceas Fossil sau nişte cercei statement în nuanţe neutre.

Ţinuta de birou nu trebuie să fie plictisitoare! Poţi aduce întotdeauna un aer jucăuş, fresh sau feminin, însă asigură-te că acesta se va potrivi cu mediul în care lucrezi!

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer acoperit de nori
15 ° C
15 °
10.5 °
59 %
3.6kmh
97 %
mar
14 °
mie
19 °
joi
17 °
vin
16 °
sâm
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...