Femei agresate sexual în centrul orașului

0

Caz șocant petrecut sâmbătă după-amiază în plin centru al orașului Botoșani. O femeie de 38 de ani a trecut prin momente de groază după ce un tânăr a urmărit-o în scara blocului și a urcat cu ea în lift. Ceea ce a urmat au fost clipe de coșmar pentru botoșăneancă.

Femeia locuiește în blocul turn de pe Pietonalul Unirii, cu alte cuvinte unul din punctele centrale ale orașului. Sâmbătă, aceasta a fost urmărită în liftul din scara blocului de un bărbat, a cărei identitate nu o cunoștea. Femeia a chemat liftul, iar în momentul în care a urcat în ascensor, bărbatul a intrat brusc în cabină, închizând usa după el. Imediat ce a rămas singur cu femeia, acesta s-a descheiat la pantaloni și a început să se masturbeze în fața ei.

Țipetele femeii l-au făcut pe tânăr să fugă la scurt timp, iar aceasta a apelat imediat serviciul 112. În câteva minute, zona a fost împânzită cu zeci de polițiști și autospeciale de poliție, tânărul fiind identificat la scurt timp în zona Pietonalului si reținut de oamenii legii.

Pe rețelele de socializare mai multe femei au început să posteze poza celui suspectat că ar fi autorul, alte persoane de sex feminin afirmând că au fost si ele agresate în același fel cu o zi în urmă. “Autorul a fost identificat și se află în custodia poliției. S-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Bărbatul urmează a fi audiat și cel mai probabil exertizat psihiatric în perioada următoare.

Deja ai votat!