Surpriză pentru iubitorii de folclor – Spectacolul “Hai la Botoşani!” va fi organizat pe 24 şi 25 februarie

0

Organizatorii spectacolului „Hai la Botoşani!” au decis să organizeze această manifestare în două zile, după ce biletele pentru spectacolul din 25 februarie s-au vândut într-un timp scurt şi mulţi iubitori de folclor nu au mai reuşit să cumpere bilete.

Fetele din Botoşani, Iustina Irimia-Cenușă, Simona Mazăre și Lorena Dupu, au anunţat că vor organiza spectacolul pe 24 şi 25 februarie. “Avem o mare surpriză pentru toți cei care nu au reușit să cumpere bilet pentru spectacolul din data de 25 februarie. Pentru că ne-ați scris foarte mulți dorința voastră de a mai face încă un spectacol, noi ne-am întâlnit, am discutat: în data de 24 februarie va avea loc încă un spectacol pentru voi. Vă mulțumim pentru toată aprecierea și susținerea! Biletele le puteti cumpăra de la Casa de Cultură a Sindicatelor, camera 15, etaj 2“, au transmis cele trei artiste. Prețul unui bilet este 80 de lei în sală și 60 de lei la balcon.

Invitații speciali la spectacolul din acest an sunt membrii Orchestrei „Lăutarii” din Chișinău, alături de dirijorul Nicolae Botgros. În spectacol vor mai evolua Alexandru Brădăţan și Andreea Haisan din Bucovina, Paul Ananie din Maramureș, Raluca Radu – Moldova, Viorica Lupu –  Basarabia, Gabriel Dumitru – Muntenia, Vlăduța Lupău – Ardeal și Beatrice Băndoiu – Oltenia. Fetele din Botoşani au anunţat că în spectacol vor evolua şi invitaţi surpriză.

Deja ai votat!
se încarcă...