S-au ridicat restricțiile pe Iași și Suceava

0

Autoritățile au decis în această noapte ridicarea restricțiilor de tonaj impuse pe DN 28B, Târgu Frumos – Frumușica, DN 28B, Frumușica-Botoșani, DN 29, limita județului Suceava – Huțani – Botoșani (pentru autovehicule cu masă mai mare de 3,5 tone), respectiv pe DN 28, lim. jud. Neamț – Târgu Frumos și DN 28A, Târgu Frumos – Moțca, pentru circulația autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone). „Restricțiile au avut caracter temporar, perioadă în care DRDP Iași a intervenit pentru restabilirea circulației cu utilaje dotate cu lamă și răspânditor de material antiderapant”, arată reprezentanții DRDP Iași.

Reamintim că aseară s-au impus restricțiile după ce aceste sectoare de drum au fost blocate de mai multe ori de zăpada viscolită.

De altfel, în această dimineață, deși ninsorile au încetat, viscolul continuă să creeze probleme pe drumul național Botoșani – Suceava pe sectorul Baisa – podul de pe Siret. Vântul puternic spulberă zăpada și o aduce pe carosabil, iar un utilaj de deszăpezire este nevoit să acționeze continuu pe segmentul de drum respectiv, pentru a nu apărea blocaje în trafic.

Deja ai votat!