Familie întreagă transportată cu ambulanța la spital cu febră (video)

0

Patru copii și un adult au ajuns ieri la spital, după ce au experimentat simptome specifice gripei.

Toți cei cinci sunt membri ai aceleiași familii, mama, de 33 de ani și copiii cu vârste cuprinse între un an și 12 ani ajungând la spital cu ambulanța în cursul zilei de luni. Cea care a sunat la 112 a fost mama copiilor, care a realizat că toți se simt din ce în ce mai rău și nu știa ce să facă. “Toți au început să se simtă rău. Stări de vomă, febră mare și am sunat la 112. Ne-am speriat”, a spus mama copiilor.

Ca urmare a apelului femeii, medicul din dispeceratul 112 a decis să direcționeze la locuința acestora ambulanța pentru victime multiple a ISU Botoșani, pe care a urcat echipajul cu medic de terapie intensivă mobilă al SMURD. Toți membrii familiei au fost transportați la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență (SJU). “Toți copiii prezentau febră, doi dintre ei de un nivel mai ridicat. Erau stabili și au fost transportați la Secția de Boli Infecțioase după ce au fost evaluați de medicii pediatri”, a precizat un asistent din cadrul Secției de Pediatrie a SJU Botoșani.

Urmează ca membrii familiei să fie supuși mai multor analize și evaluări pentru ca medicii specialiști să decidă dacă se impune sau nu izolarea lor în spital, în funcție de gravitatea afecțiunilor respiratorii pe care le au.

Deja ai votat!
se încarcă...