Concert simfonic pentru îndrăgostiți oferit de Filarmonica Botoșani

0

Filarmonica „George Enescu” Botoșani oferă și în acest an un concert special îndrăgostiților. Astfel, sâmbătă seară, de la ora 18:30, sub bagheta dirijorului Daniel Manasi vor performa alături de instrumentiștii botoșăneni soprana Mediana Vlad și tenorul Vlad Lupea, care vor interpreta pagini orchestrale de largă popularitate.

Acesta este primul spectacol dintr-o serie specială pregătită pentru publicul botoșănean. Va urma „Concertul de Mărțișor”, care îl va readuce pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, pe 6 martie, pe Marcel Pavel alături de soprana Cristina Simionescu, solistă a Operei Naționale din Iași și conferențiar al Universității Națională de Arte „George Enescu” Iaşi. Atunci, instrumentiștii botoșăneni vor evolua sub bagheta dirijorului Mircea Holiartoc de la Opera Brașov.

De asemenea, în acest an, sunt așteptate la Botoșani concertele lui Alex Calancea și Lupii împreună cu orchestra simfonică și al marelui percuționist Ovidiu Lipan Țăndărică, cunoscut publicului ca unul dintre principalii membri ai legendarelor trupe rock „Roșu și Negru” și „Phoenix”, care va fi „solist” al Filarmonicii „George Enescu”.

Deja ai votat!
se încarcă...