vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTCătălin Flutur - "Coşmar încheiat: Achitat!"

Cătălin Flutur – „Coşmar încheiat: Achitat!”

După ce a fost achitat în dosarul vizând concesiunea pentru terenul pe care s-a ridicat Uvertura Mall, primarul Cătălin Flutur a dorit să arate cu câte probleme s-a confruntat în această perioadă. Edilul a postat un mesaj pe o reţea de socializare, mesaj pe care îl redăm în cele ce urmează.

„Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva! Nici măcar celor care, cu bună știință, m-au obligat să trec prin acest calvar timp de șapte ani prin plângerile absolut nejustificate înaintate DNA-ului, înflorite ingenios cu minciuni și speculații lipsite de orice logică și de orice bază reală.

Am declarat încă din momentul anchetei că am deplină încredere în justiție și că îmi doresc trimiterea în judecată tocmai pentru a-mi putea demonstra astfel nevinovăția și a putea pune punct campaniei de denigrare publică declanșată împotriva mea de PSD și nu numai.

Sunt convins că hotărârea firească, normală, pronunțată ieri (pe 26 februarie – n.r.) a produs multă amărăciune anumitor personaje din Botoșani, care visau să scape de primarul și politicianul Cătălin Flutur, fie și printr-o nedreptate strigătoare la cer, pentru a-și elibera ei drumul spre împlinirea unor visuri de mărire.

Oameni buni, să știi că ești nevinovat, că nu ai făcut absolut nimic nelegal, că ai făcut doar ceea ce este corect, bine, menit să dezvolte orașul, că ți-ai făcut datoria față de Botoșani și botoșăneni în calitate de primar și, în ciuda tuturor acestor lucruri, să fii anchetat, supus perchezițiilor, chemat de procurori și asaltat cu întrebări, nu este deloc ușor. Dimpotrivă! Trebuie să fii tare pentru a trece prin așa ceva ani la rând.

Alături de mine, alți colaboratori de încredere din primărie, care au pus umărul împreună cu mine pentru dezvoltarea orașului, au fost târâți în aceeași poveste, fiindu-le distrusă în mod nemeritat viața în tot acest interval.

Știam că va veni și acest moment al adevărului! La fel cum știam că nimeni niciodată nu îmi va putea da înapoi acești șapte ani de chin, de stres, de afectare nemeritată a imaginii publice, a încrederii pe care oamenii din jurul tău o au în tine. Este cumplit!

Știu cine sunt cei care au orchestrat toată aceste poveste, dramatică pentru toți cei implicați (chiar dacă nevinovați, așa cum s-a dovedit), la fel cum știu cine a lansat o sumedenie de plângeri penale gratuite, neîntemeiate, la adresa mea într-o anume perioadă. Toate au fost clasate, iar procesul îndelungat referitor la mall s-a încheiat, iată, printr-o achitare. Nu putea fi altfel! Artizanilor acestei campanii mizerabile nu le doresc decât multă sănătate și să nu aibă parte niciodată de așa ceva.

Campania a fost declanșată într-un moment în care ne-prietenii mei au constatat prin sondaje că gradul de încredere al botoșănenilor în primarul lor, Cătălin Flutur, atinsese un punct de maxim. Au găsit modalitatea – mârșavă! – de a zdruncina această încredere și, în parte, cel puțin pentru o vreme, din păcate, au reușit. A sosit însă momentul în care le pot spune botoșănenilor și le pot mulțumi pentru asta: Nu v-ați înșelat având încredere în Cătălin Flutur! S-au înșelat tocmai cei care au crezut că vor putea, printr-o campanie odioasă, să vă păcălească pe voi și să vă facă să credeți că primarul vostru este altfel decât l-ați perceput voi înșivă de-a lungul timpului!

Nu pot așadar decât să vă mulțumesc pentru încrederea pe care ați avut-o și o aveți în mine și să vă asigur că nu vă voi înșela această încredere și nu vă voi dezamăgi!

Voi continua să fac pentru botoșănenii mei și pentru municipiul nostru tot ceea ce trebuie făcut pentru a ne dezvolta într-un ritm accelerat, pentru a le fi cât mai bine oamenilor de aici, pentru a spori renumele Botoșaniului”, a scris primarul.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
8.7 ° C
10.6 °
8.3 °
63 %
0.9kmh
83 %
vin
18 °
sâm
23 °
Dum
24 °
lun
25 °
mar
16 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...