sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăLocal BTCum să ai un păr frumos și sănătos, ieftin, la tine acasă

Cum să ai un păr frumos și sănătos, ieftin, la tine acasă

Fiecare femeie își dorește un păr frumos și mătăsos, exact așa cum îl au și doamnele care pășesc încrezătoare pe covorul roșu de la Hollywood. Dar o astfel de podoabă capilară poate necesită în multe dintre situații diferite implicații și compromisuri, în general financiare. Cu toate acestea, o rutină potrivită de îngrijire a părului poate face cu adevărat minuni. Și ea nu trebuie să coste o avere așa cum lasă impresia unele vedete sau persoane publice. Oferind părului tot ce-i mai bun poți obține efectul mult visat, chiar și fără implicații financiare colosale. Așadar, dacă vrei să afli cum poți avea un păr frumos, puternic și sănătos, fără a fi nevoită să treci pragul saloanelor de înfrumusețare săptămânal, acest material este fix ceea ce ai nevoie.

Cum să ai un păr frumos și sănătos, ieftin, la tine acasă

După cum aminteam anterior, o soluție de a avea o podoabă capilară exact așa cum ai visat poate fi cea la care apelează milioane de femei – un salon de înfrumusețare. Însă, implicațiile financiare pot fi destul de mari. Iar dacă ai un stil de viață încărcat, cu multe priorități, timpul de a merge cu regularitate la salon s-ar putea să nu fie de partea ta. La fel și în ceea ce privește costurile. Puține sunt femeile care își permit să meargă săptămânal sau lunar la salon pentru vopsirea părului sau pentru aplicarea de tratamente. De aceea, cea mai simplă și cea mai la îndemână soluție poate fi ingriijirea specializată a părului direct la tine acasă. Pentru ceea ce alții fac la salon în câteva ore, tu poți avea rezultatele în câteva minute, fără să fii nevoită nici să depui efort extra, nici multe eforturi financiare.

Pentru a găsi rețeta potrivită trebuie în primul rând să-ți cunoști părul și nevoile acestuia. De regulă, totul pornește de la modul în care alegi să-ți îngrijești și de la produsele pe care le folosești pentru îngrijirea acestuia. Iar cea mai bună opțiune, cu rezultate garantate, o reprezintă astfel de produse profesionale par care sunt concepute cu ingrediente atent selecționate și cu extracte premium, dar pe care le poți avea la un preț cu mult mai accesibil față de costurile pe care le impune tratamentul la salon sau achiziția acestora din alte magazine.

Părul procesat chimic, degradat și uscat are nevoie de foarte multă hidratare. Astfel, îți recomandăm să investeșți în produse de îngrijire și cosmetice originale care-ți hidratează părul în profunzime, de la șampon, la balsam de par, ulei și ser. Alegând mai multe produse din aceeași gama poți obține rezultate mai bune și un efect mai îndelungat, dat fiind modul în care a fost concepută formula pentru a se completa unele cu celelalte.

Totodată e recomandat să apelezi cel puțin o dată pe săptămână la o mască de par intensivă. Aceassta hrănește părul în profunzime oferindu-i mai multă suplețe și făcându-l mai rezistent. Poți opta fie pentru o masca profesională, fie pentru un amestec de uleiuri esențiale și vitamine. Dacă alegi să îmbini cele două metode, rezultatul va fi incredibil! Iar în ceea ce privește alegerea unei măști de păr de calitate, îți recomand acest magazin online. La Kara Distrib vei găsi o gamă variată de măști de păr profesionale și restul produselor de îngrijire destinate tipului tău de păr, la prețuri accesibile. Îți poți completa oricând colecția cu un tratament nutritiv reparator sau cu alegeri mai basic.

În același timp, crescând perioada între vopsiri, utilizarea unor vopsele semipermanente sau a unor șampoane nuanțatoare în detrimentul vopselei permanente, poți reduce cu succes degradarea părului. Șampoanele nuanțatoare profesionale sunt concepute special pentru părul vopsit și îți oferă posibilitatea de a-ți menține strălucirea și nuanța favorită a părului, fără să-ți usuce sau să-ți degradeze părul așa cum o pot face vopsirile în mod repetat. În același timp, ele nu pătează părul, astfel că rezultatul colorării va fi unul uniform, cu o singură aplicare pe săptămână.

Îți mai recomandăm și să ai o grijă deosebită în ceea ce privește alegerea aparatelor de stilizare pe care le folosești frecvent. Aparatele de stilizare nu sunt un dușman, ci pot deveni un adevărat ajutor dacă le alegi pe cele potrivite. Bineînțeles, și de această dată, recomandarea noastră sunt aparatele de stilizare profesionale. Prețurile pornesc în jurul sumei de 80 lei și crește în funcție de brand și de preferințe. Însă garantăm că vei putea găsi aparate excelente în jurul sumei de 200 lei, care vor rezista un timp îndeplungat și care vor fi blande atunci când îți vor stiliza părul. În plus, coafura va rezista impecabil mai mult timp, iar datorită protecției speciale părul va fi suplu și strălucitor.

Prin hidratarea intensivă a părului și aplicarea acestor metode vei obține un păr mai suplu, mai sănătos, cu un aspect mai strălucitor și mai frumos, dar în același timp și un păr mai puternic, cu mai puține fire rupte.

 

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
0.9 ° C
4.6 °
-0 °
94 %
1.4kmh
16 %
sâm
14 °
Dum
14 °
lun
8 °
mar
12 °
mie
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

În vremurile astea de război e mai bine să fii prevăzător și să umbli cu casa la tine.

EDITORIAL

În urmă cu ceva timp, la o oră de maximă audiență, un important post de televiziune național ne aducea la cunoștință – în urma...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...