vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTCostume pentru bărbați - trenduri pentru anul 2020

Costume pentru bărbați – trenduri pentru anul 2020

Au fost mulți cei care au cântat prohodul costumelor de bărbați. Acestea păreau, la un moment dat, să iasă din majoritatea codurilor vestimentare, pentru a reveni, mereu, ca și cum omenirea nu ar putea să se despartă de ele. În ciuda faptului că nu mai sunt obligatorii nici măcar la nuntă sau la înmormântare, acestea supraviețuiesc în lumea modei. Ele reprezintă o alternativă vestimentară practică și, în sinea lor, domnilor le place să le poarte, cel puțin din când în când. Iar noile modele sunt sunt croite perfect pe tiparul tău și te ajută să ieși în evidență exact atunci când este cazul.

Iată, în continuare, câteva tendințe pentru 2020 atunci când vine vorba despre costumele pentru bărbați:  

  1. Mai multe culori

În general, costumul reprezintă întruchiparea formalității. De aceea, bleumarinul sau negrul își vor păstra locul între culorile principale. Însă, unele costume pentru bărbați de la Bigotti.ro sfidează aceste norme, tocmai pentru că tendințele sunt de a sparge standardele și de a îmbrățișa întreg spectrul de alegeri.

Astfel, se încadrează perfect în acest registru albastrul deschis, verdele pal, portocaliul slab sau chiar roșul. Nu uita faptul că o astfel de îmbrăcăminte nu mai depinde doar de ceremonii rigide, ci poate fi purtată și în alte contexte.

  1. Predomină culoarea maro

Dacă vrei să ieși din tipare, poți încerca unul maro. Este la modă, așa că nu trebuie să te temi de reacțiile celor din jur. Această culoare caldă transmite și o notă de sobrietate și te va feri de previzibilul negru sau bleumarin.

  1. În doi nasturi

Un costum simplu cu doi nasturi trebuie să fie piatra de temelie a garderobei tale. Acesta poate fi îmbrăcat atât la nunți, cât și la birou. Opțiunea cea mai sofisticată este să alegi maroniu, însă și tonurile închise clasice sunt încă în tendințe.

Dacă vrei să ai două astfel de ținute, asigură-te, totuși, că ai și unul negru sau bleumarin. Acesta te va ajuta enorm la ocazii mai formale.

  1. Cu model

Dacă îți dorești o apariție de senzație, vrei să ieși în evidență la un anumit eveniment sau să impresionezi o anumită persoană, cel mai potrivit ar fi un costum cu model. Trebuie, însă, să te asiguri că acesta are culori subtile. Nu uita să-l asortezi cu o cămașă și accesorii simple!

  1. Double breasted

Există, însă, și un alt mod de a face o declarație vestimentară: dacă nu îți place opțiunea cu model, poți alege unul Double breasted. Vei degaja eleganță și rafinament în jurul tău, pe tot parcursul zilei. Acesta va crea un V încântător, care îți va pune în evidență mijlocul zvelt și îți va lărgi pieptul și umerii. Cele tradiționale au până la opt butoane, dar în noile tendințele se preferă patru sau șase nasturi.

  1. Costum pentru cină

Desigur, există anumite ocazii formale în care modelele obișnuite nu se potrivesc. Atunci este cazul să porți unul pentru cină, cravată neagră, o cămașă albă și pantofi din piele.

În concluzie, chiar dacă nu mai sunt la putere, costumele pentru bărbați continuă să stimuleze imaginația designerilor, fapt ce le păstrează în “viață” și în noile tendințe.

sursa foto – pixabay.com

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
11 ° C
11.1 °
8.2 °
61 %
1.8kmh
99 %
vin
18 °
sâm
23 °
Dum
24 °
lun
25 °
mar
16 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...