Un suspect de covid19 s-a sinucis în Spitalul Judeţean

0

Descoperire macabră făcută, în a doua zi din Săptămâna Mare, pe una din secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati.

Cadrele medicale de la etajul trei al unității medicale, unde se află secţia pentru pacienţii suspecţi de covid19, au descoperit trupul neînsufleţit al unuia dintre pacienţii internaţi cu câteva zile în urmă.

Bărbatul, de 54 de ani, din judeţ, se afla singur într-un salon, aşa cum prevede legislaţia pentru pacienţii suspecţi de covid19. Potrivit cadrelor medicale, acesta era depresiv din cauza mai multor probleme financiare, de curând pierzându-şi şi locul de muncă, iar internarea în spital, cu suspiciune de covid, i-a accentuat şi mai mult starea.

Spre seară, acesta a intrat în baia salonului, a improvizat un ştreang pe care l-a legat de caloriferul din baie şi şi-a lăsat greutatea corpului să ducă la îndeplinire planul macabru. A fost descoperit de cadrele medicale prea târziu, acesta nemaiputând fi resuscitat.

Cazul a fost prelua de Poliţia Botoşani, fiind solicitată şi efectuarea unei autopsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

+9 -4
se încarcă...