Nu e zi fără amenzi

0

În ultimele 24 de ore, poliţiştii botoşăneni au continuat să acţioneze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, pentru verificarea respectării normelor impuse în contextul stării de urgenţă. Au fost verificate 568 de persoane cu privire la modul de respectare a restricţiilor impuse în contextul stării de urgenţă, ocazie cu care s-au aplicat 99 de amenzi în valoare totală de peste 140.000 de lei. Totodată au fost verificate 62 de localuri publice cu privire la respectarea interdicţiilor pe timpul stării de urgenţă. În ultimele 24 de ore, au fost organizate patru acţiuni punctuale pe raza judeţului, de către forţele de ordine, fiind aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 26.000 de lei, anunță Centrul Județean pentru Comunicare (CJC).

La rândul lor, marți, jandarmii au aplicat trei sancțiuni contravenționale în valoare de 6.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație impuse de ordonanțele militare.

Pe plan județean, în vederea gestionării cât mai eficiente a situațiilor de urgență, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani a fost alocată o linie telefonică a Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, respectiv 0231.508.155, fiind angrenate echipaje pentru preluarea, direcționarea și soluționarea tuturor situațiilor sesizate.

+1 -0
se încarcă...