Suspiciune de covid infirmată după accidentul din weekend

0

O grijă în minus pentru bărbatul care a fost victima propriei neatenţii la volan. În vârstă de 71 de ani, acesta s-a izbit violent cu maşina într-un copac după ce a adormit la volan.

Ajuns la spital, botoşăneanul a aflat cu stupoare că este suspect de covid19. Accidentul a avut loc joi, pe drumul DN 29 D, în apropiere de pădurea Rediu, când bărbatul de 71 de ani conducea un autoturism Volkswagen Golf dinspre Stăuceni spre Botoșani.

Acesta le-a spus poliţiştilor că a aţipit la volan, moment în care pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în acest caz şi l-au condus la spital pentru a i se recolta probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Pentru că acuza câteva traumatisme, acesta a fost supus unui examen tomograf la coloana cervicală, iar pe imagine a fost prinsă şi o parte a plămânului, care prezenta, conform medicilor, un „aspect de geam mat pe plămânul drept superior”.

Din acest motiv, bărbatul a fost imediat internat pe secţia de suspecţi covid19 a Spitalului Judeţean, deşi acesta nu avea niciun simptom de covid19. Din fericire, analizele ulterioare au infirmat această suspiciune, bărbatul având alte afecțiuni la nivelul plămânilor.

+4 -1
se încarcă...