Cazul șefului ISU bagă conducerea județului în ședință de urgență

0

Întâlnire de urgență la Prefectura Botoșani între prefectul Dan Nechifor și noul șef al Direcției de Sănătate Publică (DSP), medicul Monica Adăscăliței. Subiectul pus în discuție este gestionarea situației create de pozitivarea șefului ISU, col. Cristian Amarandei.
Prefectul Dan Nechifor a declarat că momentan nu se pune problema testării întregii conduceri a județului, deoarece ședințele au fost făcute cu respectarea prevederilor legale. „La ședințele Grupului de Suport Tehnic s-au respectat normele de distanțare socială. Toți am avut măști și mănuși, iar distanța dintre noi a fost de cel puțin un metru și jumătate. Acum discut cu doamna director despre ce decizii să luăm”, a declarat Dan Nechifor.

Acesta a mai afirmat că, mai mult ca sigur, majoritatea ședințelor se vor ține, de-acum încolo, în mediu online. „Avem grupuri și pentru CJSU și pentru Grupul Tehnic. De altfel, ultimele voturi în CJSU s-au dat online, iar în cadrul Grupului Tehnic ne-am întâlnit doar atunci când a fost vreo urgență și situația a impus-o. Mai mult ca sigur de acum vom discuta mai mult online”, a mai spus reprezentantul Guvernului în teritoriu. Nechifor subliniază că nu se impune izolarea tuturor membrilor CJSU sau a Grupului Tehnic, deoarece aceștia nu prezintă simptome și trebuie să gestioneze situația. „Acum, ce să fac? Să abandonez lupta? Nu, vom lupta până la capăt”, a conchis Dan Nechifor.

+15 -2
se încarcă...