Moarte cumplită în propriul beci

0

Un botoşănean a fost găsit fără suflare, într-o baltă de sânge, agăţat de scara de acces în propriul beci.

În vârstă de 54 de ani, bărbatul i-a spus soţiei că merge până în garajul pe care aceştia îl deţineau în apropiere de locuinţa lor, dintr-un cartier din oraş. Văzând că acesta nu se mai întoarce, femeia a plecat după el, având parte de o scenă cumplită. Bărbatul zăcea inert în beciul garajului, cu un scaun răsturnat lângă el.

În stare de şoc, femeia a apelat la serviciul 112, la faţa locului ajungând un echipaj de la Ambulanţă, dar şi unul de la pompieri, care să ajute la scoaterea acestuia. Din câte se pare, bărbatul s-a aşezat pe un scaun aflat lângă trapa de acces în beci, care era deschisă, iar la un moment dat, fie s-a dezechilibrat, fie i s-a făcut rău, acesta a căzut în beci cu tot cu scaun, lovindu-se puternic la cap.

Din păcate, intervenţia cadrelor medicale nu l-a mai putut ajuta cu nimic. „La sosirea echipajului la faţa locului, pacientul se afla în stop cardio-respirator, cu un traumatism cranian acut deschis de mari dimensiuni şi o sângerare masivă. Au fost imediat începute manevrele de resuscitare, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoșani.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de Poliţie, care a început o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

Deja ai votat!
se încarcă...