Botoșănean încătușat după ce a încălcat ordinul de protecție

0
Unii dintre agresori sunt ridicați de polițiști direct de pe stradă
Unii dintre agresori sunt ridicați de polițiști direct de pe stradă

Un botoșănean în vârstă de 46 de ani a fost reținut ieri de polițiști, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești, amenințare și violență în familie.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), miercuri, pe 13 mai a.c., bărbatul s-a deplasat la locuința comună pe care o deține împreună cu soția sa, de pe strada Sucevei din municipiu, încălcând astfel ordinul de protecție emis prin sentința Judecătoriei Botoșani, la data de 21 februarie a.c., care îi interzicea să se apropie de soție. Mai mult de atât, înarmat cu o lamă, bărbatul și-ar fi amenințat soția cu acte de violență. În conflictul dintre cei doi a intervenit fiul acestora, un tânăr de 20 de ani, împrejurare în care a fost rănit, în zona feței, de către tatăl său.

„Ulterior, bărbatul de 46 de ani a părăsit locul faptei, fiind depistat în scurt timp, de către polițiști, pe raza municipiului Botoșani. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Botoșani, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, urmând ca în funcție de rezultat să se propună soluție procedurală”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Deja ai votat!
se încarcă...