Prefectul Dan Nechifor reia audiențele din iunie

Instituția Prefectului Botoșani își reia activitatea de primire în audiență a cetățenilor în condiții speciale, având în vedere instituirea stării de alertă pe teritoriul țării. Astfel, potrivit unui comunicat al Prefecturii, reprezentantului guvernului în teritoriu, Dan Nechifor, va acorda audiențe în prima zi de luni din lună. „În vederea asigurării dreptului cetățenilor la petiționare dar și a protejării angajaților, activitatea de primire în audiență se va desfășura numai în cazuri cu caracter deosebit, raportat la situația prezentată de către solicitantul audienței, prin depunerea, în prealabil a unei cereri de primire în audiență, on-line, accesând linkul https://bt.prefectura.mai.gov.ro/contact/ sau adresându-se direct Compartimentului Relaţii Publice, la camera 10 aflată la parterul Palatului Administrativ, cerere care va fi aprobată și soluționată de către compartimentul de specialitate”, se arată în comunicat.

Dacă audiența va fi aprobată, aceasta se va desfășura în camera 2 de la parterul Prefecturii, cu respectarea distanței sociale între vorbitori și a intervalului de timp, respective 15 minute. Accesul în camera de audiență va fi permis unui număr de maxim două persoane, care vor purta echipament de protecție (mască și mănuși).

După fiecare audiență, spațiul va fi dezinfectat.

Activitatea de primire a petițiilor va fi asigurată prin intermediul trimiterilor poștale, al, adreselor de e-mail sau prin completarea, on-line, a formularelor postate pe site-ul Instituției Prefectului.

Deja ai votat!