Hoț reținut de polițiști, după comiterea mai multor furturi

0

Un individ în vârstă de 36 de ani, din comuna Suharău, bănuit de comiterea mai multor furturi, a fost reținut duminică de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Darabani. Polițiștii spun că în urma acestor furturi suspectul ar fi reușit să sustragă bunuri în valoarea de 14.000 de lei, o parte dintre acestea fiind descoperite la locuința individului, în urma unei percheziții domiciliare.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta în perioada noiembrie 2019-mai 2020, ar fi sustras mai multe bunuri în dauna a patru persoane vătămate, reprezentând atât persoane fizice cât și societăți comerciale, de pe raza localității Suharău, cauzând un prejudiciu în cuantum de aproximativ 14.000 de lei. La data de 24.05. a.c., în baza unui mandat emis de Judecătoria Darabani, s-a efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, ocazie cu care au fost identificate mai multe bunuri care fac obiectul cercetărilor. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii a trei infracțiuni de furt calificat și o infracțiunde de complicitate la furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Botoșani.

În cursul zilei de astăzi, suspectul va fi prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

+5 -0
se încarcă...