Hoț plasat sub control judiciar, după un prejudiciu de 14.000 de lei

0

Bărbatul în vârstă de 36 de ani, din comuna Suharău, reținut duminică de polițiști după comiterea mai multor furturi, a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Acuzat de furt calificat și complicitate la furt, individul a fost prezentat ieri în fața judecătorilor, care au respins propunerea de arestare a acestuia. În schimb, bărbatul a fost obligat să respecte mai multe măsuri stabilite de magistrați.

Potrivit polițiștilor, în perioada noiembrie 2019-mai 2020, bărbatul ar fi sustras mai multe bunuri în dauna a patru persoane vătămate, reprezentând atât persoane fizice cât și societăți comerciale, de pe raza localității Suharău, cauzând un prejudiciu în cuantum de aproximativ 14.000 de lei.

Duminică, pe 24 mai a.c., în baza unui mandat emis de Judecătoria Darabani, s-a efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, ocazie cu care au fost identificate mai multe bunuri care fac obiectul cercetărilor.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani, cauza urmând a fi soluționată procedural.

Deja ai votat!
se încarcă...