A ajuns la spital din cauza propriilor albine

0

O femeie din judeţul Botoşani a trecut prin clipe de panică după ce a fost atacată de propriile albine.

În vârstă de 37 de ani, femeia se afla în curea propriei gospodării, la mijlocul săptămânii trecute, împreună cu unul din copiii săi. La un moment dat, femeia a încercat să ia un fagure dintr-unul din stupii pe care îi avea în curtea casei, însă a fost atacată de câteva albine, una din ele înţepându-o în obraz.

Aceasta a sunat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale, la faţa locului sosind în scurt timp un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA). „A fost vorba de o reacţie alergică la înţepătura de albină. I-a fost făcut tratamentul de urgenţă la faţa locului şi a fost stabilizată. Iniţial pacienta a refuzat transportul la spital, după care a înţeles că, în astfel de situaţii, este mai bine pentru ea să fie supravegheată medical, până trece riscul unei reacţii mai violente din partea organismului”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.

Femeia a fost spitalizată în salonul de reanimare din cadrul UPU, unde a fost monitorizată până la trecerea tutror simptomelor, după care a fost exterantă cu mai multe recomandări din partea medicului.

Deja ai votat!
se încarcă...