Accident cumplit lângă Pediatrie cu patru încarceraţi – au intervenit mascaţii (video)

0

Un grav accident rutier în urmă căruia patru persoane au rămas încarcerate a avut loc luni seară în intersecţia dintre Bulevardul Mihai Eminescu şi Strada Prieteniei. La faţa locului au ajuns patru ambulanţe pentru a le acorda primul ajutor victimelor, dar şi mai multe echipaje de poliţie şi mascaţi.
În accident au fost implicate trei maşini, un Audi, un Volkswagen Passat şi un Ford Focus. Autoturismul Audi, care are numere de Vaslui, era condus de o persoană de etnie romă şi se deplasa cu viteză pe Bulevardul Eminescu dinspre Admir spre gară, iar în faţa Spitalului de Pediatrie a lovit Fordul, care era oprit la trecerea de pietoni. În urma impactului Fordul a fost dat peste cap şi ulterior s-a izbit în autoturismul VW Passat, care venea de pe contrasens. Passat-ul a fost aruncat pe trecerea de pietoni.
Persoana care se presupune că era la volanul autoturismului Audi era într-o avansată stare de ebrietate. Potrivit martorilor bărbatul îşi cumpărase de la un magazin o sticlă de whisky, chiar cu puţin timp înainte de accident. Acesta a devenit extrem de racalcitrant şi a fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru a putea fi transportat la spital, iar ulterior la poliţie.

Vom reveni cu informaţii.


+188 -44
se încarcă...