Fugă din izolare terminată cu bătaie și… dosar penal

0

Izolarea pentru mulți botoșăneni pare doar o joacă și tratează cu un total dispreț măsurile impuse de autorități. În final, unii ajung să fie prinși și mai mult să se aleagă cu dosare penale. Este și cazul unui bărbat din Botoșani, de 37 de ani.

Recent întors din străinătate, acesta trebuia să stea în izolare la domiciliul declarat pe strada I.C. Brătianu, doar că a ieșit în oraș, iar pe strada Săvenilor ar fi fost victima unei agresiuni. Bărbatul a sunat la 112 și-a reclamat că a fost bătut.Polițiștii ajunși l-a fața locului au constatat că acesta era victima unei agresiuni, dar și că bărbatul trebuia să fie în izolare la domiciliu. Ca primă măsură l-au dus la spital, unde l-au lăsat pentru a fi evaluat, urmând a reveni să-l ia și să-l ducă la centrul de carantină. Cum, în prezent, tuturor celor care se prezintă la Urgențe li se fac teste pentru depistarea Covid, procedurile s-au prelungit, iar bărbatul a fugit. Cadrele medicale au anunțat Poliția, care cu greu au dat de el, acesta închizându-se în casă și refuzând chiar să răspundă la telefon. Până la urmă, bărbatul a fost capturat și dus la un centru de carantinare instituționalizată.

În urma aventurii sale, acesta s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor și cu o amendă de 5.000 de lei.

+15 -0
se încarcă...