Teatrul „Vasilache” reia activitatea cu publicul

0

Spectacolele actorilor Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” se mută din mediul online în amfiteatrul din Parcul Cornişa şi pe terenul de sport al Şcolii „Grigore Antipa” Botoşani.

Astfel, Teatrul „Vasilache” îşi reia activitatea cu publicul, primul spectacol programat fiind „Soacra cu trei nurori” (regia artistică şi muzica Mihai Donţu, scenografia Mihai Pastramagiu). Spectacolul va fi prezentat în amfiteatrul din Parcul Cornişa astăzi, 18 iunie, de la ora 18.00 şi sâmbătă, 20 iunie, de la ora 11.00. Duminică, 21 iunie, de la ore 11.00, actorii vor prezenta „Soacra cu trei nurori” pe terenul de sport al Şcolii  „Grigore Antipa” Botoşani.

În spectacol joacă actorii Marius Rusu, Andreea – Elena Popovici, Adelina Cojocariu, Renata Voloşcu, Florin Iftode, Andrei Iurescu, Alin Gheorghiu. Preţul biletului este 12 lei. Biletele pot fi cumpărate cu o oră înainte de începerea spectacolului, de la locul desfăşurării acestuia.

Toate întâlnirilor actorilor de la „Vasilache” cu botoşănenii se vor derula cu condiţia păstrării regulilor care vizează distanţarea socială, purtarea măştilor, dezinfectarea mâinilor la intrarea la spectacol, măsurarea temperaturii. Intrarea la spectacol se va face cu o oră înaintea începerii acestuia, iar intrarea şi ieşirea spectatorilor se va face pe căi de acces diferite. Biletele trebuie păstrate intacte, deoarece, în cazul în care condiţiile meteo nu vor permite continuarea spectacolului, spectatorii vor primi contravaloarea biletelor.

+3 -0
se încarcă...