spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTDurere mare într-o familie din Oneaga - Trei fetiţe şi-au pierdut tatăl

Durere mare într-o familie din Oneaga – Trei fetiţe şi-au pierdut tatăl

Durere fără margini într-o familie din Oneaga – Cristeşti. Trei fetiţe, trei boboci de floare, au rămas astăzi orfane, tatăl lor, în vârstă de 41 de ani, fiind răpus de o boală incurabilă. Situaţia acestei familii a fost făcută publică de Daniel Câşlariu, preşedintele Asociaţiei „Grup Civic” Botoşani. Impresionat de durerea şi problemele acestei familii, el a decis, în urmă cu câteva zile, să apeleze la oamenii cu suflet mare pentru a construi o cameră pentru tatăl bolnav şi o baie. Lucrările au început, fiind realizate inclusiv o fosă şi o fântână.

Din păcate, energia, gândurile bune şi gesturile de mare omenie ale tuturor celor care s-au implicat în acest proiect umanitar nu au putut să-i redea şi sănătatea tatălui celor trei fetiţe. Florina (13 ani), Sabina (11 ani) şi Simina (4 ani) au sperat că tatăl lor se va face bine, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Din păcate, astăzi, după multă suferinţă, Paul Cozma a pierdut lupta cu boala cruntă. Încercările mele disperate de a-i îndeplini ultima dorinţă, cea de a avea o baie şi o cameră se pare că au eșuat. Mi-am dorit enorm de mult să supravieţuiască să poată vedea că dorinţa lui devine realitate datorită unor oameni cu suflet mare, care au donat din puținul lor. În momentele acestea cumplite, soţia lui şi cele trei fetiţe trăiesc, pe lângă durerea de a-şi fi pierdut soţul şi tatăl şi disperarea de a nu avea cele necesare pentru a-l conduce pe ultimul drum. Apelez din nou la toţi cei care nu rămân indiferenţi la suferinţa şi greutăţile semenilor să ne dea o mână de ajutor”, a declarat Daniel Câşlariu.

Persoanele care doresc să ajute această familie îngenuncheată de durere, au la dispoziţie conturile: RO03BTRLRONCRT0530156401 (lei), RO50BTRLEURCRT0530156401 (euro), codul Swift BTRLRO22, cu specificaţia Cozma.

Ţin să îi mulțumesc frumos domnului Narcis Dreţcanu, director adjunct în cadrul Casei Judeţene de Pensii, care se va ocupa de actele necesare pentru ca cele trei fetiţe să beneficieze de pensie de pe urma tatălui”, a mai spus Daniel Câşlariu.

Paul Cozma a murit în spital. „Mâine dimineaţă voi face toate procedurile care se fac în caz de deces. Tot eu mă voi ocupa de  înmormântare şi după aceea voi duce la bun sfârşit lucrările la casă. Dumnezeu să îl odihnească în pace pe Paul Cozma, iar fetiţelor şi mamei să le dea putere să treacă peste această imensă durere”, a mai spus Daniel Câşlariu.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
11.7 ° C
11.7 °
11.5 °
85 %
1.3kmh
100 %
joi
11 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...