sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăLocal BTTipuri de pompe submersibile în sistem hidrofor

Tipuri de pompe submersibile în sistem hidrofor

A trai in afara orasului sau la marginea Bucurestiului intr-o casa privata sau la tara nu este un motiv pentru a renunta la civilizatie. Si atunci cand vine vorba de lipsa unui sistem de alimentare cu apa curata, pompele submersibile in sistem hidrofor devin cel mai accesibil si eficient instrument de organizare a unui sistem confortabil de alimentare cu apa. Vezi aici modele de pompe submersibile pentru ape curate in sistem hidrofor.

Pompe submersibile pentru puturi

Avand in vedere faptul ca o astfel de pompa submersibila functioneaza in puturi in care exista un mediu lichid, cea mai importanta cerinta pentru proiectarea acesteia este etanseitatea carcasei, care, in plus, trebuie sa fie fabricata din materiale anticorozive. Elementul de putere care conduce acest echipament este motorul electric, care necesita o impermeabilizare absoluta, pentru a evita defectiunile.

Pompe de apa profesionale

Pompele de apa profesionale sunt dotate cu:

  • un regulator automat de presiune;
  • comutator electronic;
  • comutator portabil presiune automata;
  • sunt fabricat din material de inalta calitate;
  • pornirea si oprirea automata;
  • supapa de control integrata si protectie integrata de rulare la uscat;
  • sunt echipate cu manometru, valoare presiune usor de citit;
  • sunt potrivit pentru aproape toate sistemele de pompe fara vas de presiune.

Pentru fabricarea carcasei pompelor profesionale, care sunt supuse unor cerinte sporite de rezistenta la coroziune, se folosesc materiale polimerice de inalta rezistenta sau otel inoxidabil. Intrarea pompei este echipata cu un filtru care impiedica intrarea particulelor solide continute in mediul lichid pompat.

Pompe de apa pentru casele din Bucuresti

Pompele de apa submersibile sunt echipamente pentru crearea unui sistem autonom de alimentare cu apa. Pompele submersibile pentru puturi adanci asigura pomparea apei din puturi sau rezervoare adanci. Acestea difera in ceea ce priveste performanta si presiunea, care sunt mult mai mari decat ale pompelor de suprafata. Acest lucru permite utilizarea pompelor in cabane, case de la tara, precum si in zonele limitrofe din Bucuresti.

Pompe submersibile romanesti

Poti cumpara pompe submersibile pentru ape curate in sistem hidrofor, romanesti din magazinul online shop-einstal.ro. Sortimentul magazinului online ofera cele mai populare tipuri de echipamente de pompare pentru utilizare in gradina, in casele de la marginea orasului, precum si pentru casele de la tara. Astfel, vei gasi:

Pompe submersibile. Pompa de apa pentru locuinta functioneaza atunci cand este cufundata in mediu. De obicei, aceste dispozitive sunt utilizate in scopuri de irigare. De asemenea, echipamentele de pompare submersibile sunt indispensabile atunci cand vine vorba de pomparea apei curate de la adancime.

Pompe de suprafata. Modelele casnice de acest tip sunt axate pe colectarea apei fara imersiune. Trebuie doar sa plasezi pompa la nivelul apei si sa o conectezi la o sursa de alimentare.

Pompe submersibile – tipuri si categorii

Gama de pompe submersibile este impartita pe diferite categorii, in functie de metoda de instalare a acestora in puturi. In functie de acest factor, o pompa submersibila pentru un put poate fi o pompa cu tija de aspiratie, pentru a carei instalare se foloseste un proiect special intr-o sursa subterana, iar o pompa fara tija este montata intr-o sursa subterana folosind un sir de tuburi. Parametrii de alegere a pompelor submersibile includ:

  • putere;
  • performanta care caracterizeaza volumul de mediu lichid pe care pompa este capabil sa-l pompeze pe unitatea de timp;
  • inaltimea coloanei de apa creata de echipament (determina adancimea putului cu care pompa este capabila sa pompeze lichidul), precum si lungimea partii orizontale a conductei prin care dispozitivul este capabil sa transporte fluidul pe care il pompeaza;
  • prezenta in configuratie a elementelor suplimentare pentru optimizarea pompei.
Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
3.3 ° C
5.6 °
2.8 °
91 %
2.3kmh
23 %
sâm
14 °
Dum
11 °
lun
12 °
mar
14 °
mie
11 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici, de la începutul primăverii, când încă nu știa că anunțase cu patru ani înainte că nu va candida decât pentru un mandat.

EDITORIAL

Idioțenia cu armata obligatorie este o temă foarte dragă atât românașilor de rând, cât și politicienilor, iar în ultima vreme discuțiile pe marginea subiectului...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...