joi, aprilie 18, 2024
AcasăLocal BTUniversitatea Craiova - FC Botoșani se joacă pe 23 iunie

Universitatea Craiova – FC Botoșani se joacă pe 23 iunie

După înfrângerea clară din meciul cu CFR Cluj, FC Botoșani are ocazia să își ia revanșa în restanța cu Universitatea Craiova, programată marți, de la ora 20:00. În general, partidele dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani au fost deschise oricărui rezultat, dar moldovenii nu s-au impus niciodată pe teren advers, având o singură remiză în Bănie, pe 3 august 2018, când scorul a fost 2-2. În schimb, Botoșani a învins de două ori Craiova, dar pe teren propriu, de fiecare dată în 2018 și cu același scor, 2-1. Ultima partida disputată de FC Botoșani la Craiova a fost pierdută cu 3-1 și a avut loc pe 5 decembrie 2019. Mihăilă, Cicâldău și Vătăjelu au marcat pentru olteni, în timp ce golul lui FC Botoșani a fost marcat de Ofosu.

Jucătorii lui Marius Croitoru vor avea o misiune foarte dificilă la Craiova, iar acest lucru este confirmat și de cotele la pariuri sportive afișate de NetBet, operator online licențiat de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (L 1160651W000195) până pe 30 iunie 2026. Concret, în oferta NetBet, în care găsim peste 100 de pariuri pe acest meci, FC Botoșani are cota 4.70 să câștige la Craiova, în timp ce victoria oltenilor are cota 1.76. Egalul are cota 3.70. Cota ca FC Botoșani să nu piardă acest meci (X2) este de 2.05, iar cea ca ambele echipe să marcheze este excelentă, 2.15, în condițiile în care ambele echipe au un apetit ofensiv ridicat.

Așadar, bookmakerii NetBet o văd favorită clară pe Craiova, lucru oarecum firesc dacă privim și clasamentul din play-off-ul Ligii 1, unde oltenii ocupă locul 2, cu 29 de puncte, iar FC Botoșani este ultima, cu 24 de puncte. NetBet oferă nu doar pariuri sportive în România, ci și cele mai multe jocuri de tip slots online, alături de loterii internaționale, poker, mese de ruletă, blackjack, baccarat, casino holdem și altele.

Valeriu Iftime este optimist înaintea meciului din Bănie

După înfrângerea din meciul cu CFR Cluj, scor 0-2, patronul Valeriu Iftime, a promis însă că jucătorii vor arăta o față diferită în confruntarea de la Craiova.

„O să vedeți o schimbare a echipei la Craiova, vom arăta cu totul altfel față de meciul cu CFR Cluj. Pentru partida cu CFR Cluj un factor important a fost oboseala, dar acum lucrurile vor sta diferit. Va fi greu, dar plecăm la prima oră la Craiova și vrem să facem un meci mare”, a spus Valeriu Iftime la postul Digi Sport.

Cristiano Bergodi este rezervat. Craiova a câștigat cu Astra, însă nu a arătat prea bine în defensivă

De partea cealaltă, Universitatea Craiova a disputat tot un singur meci de la reluarea campionatului, o victorie reușită în prelungiri, scor 2-1, cu Astra Giurgiu. Eroul oltenilor a fost Elvir Koljici, care pare să fi trecut peste accidentările frecvente suferite în ultimul timp.

Și antrenorul Cristiano Bergodi se așteaptă la o confruntare dificilă împotriva lui FC Botoșani. „O să vedem ce putem face. Nu este ușor pentru că trebuie să îmbunătățim jocul pe faza defensivă. Cu Botoșani va fi un meci greu. Ei au o echipă cu jucători de calitate și au meritat din plin să fie prezenți în play-off”, a declarat Cristiano Bergodi, potrivit prosport.ro.

Dacă oltenii îl au pe Koljici, speranțele moldovenilor se leagă de atacantul croat Marko Dugandzici, care a marcat de 6 ori în cele 6 meciuri disputate de la transferul la FC Botoșani. De altfel, singura partidă în care nu a reușit să înscrie a fost cea cu CFR Cluj, dar croatul venit liber de contract de la Osijek vrea să se revanșeze în confruntarea de pe noul Ion Oblemenco.

Partida dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani va avea loc marți, de la ora 20:00. Ea va fi televizată de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport și Look Sport. După meciul de la Craiova, pentru FC Botoșani urmează un alt duel în deplasare, la Gaz Metan Mediaș, care va avea loc vineri, 26 iunie, de la ora 20:00.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
5.8 ° C
6.1 °
3.8 °
95 %
3.1kmh
100 %
joi
6 °
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
8 °
lun
12 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...