Descoperire macabră într-un bloc din oraş (video)

Locatarii unui bloc de pe Strada Săvenilor au avut parte de o descoperire şocantă, în dimineaţa zilei de duminică.

Una din locatarele de la etajul doi al unei scări de bloc din zona Săvenilor a sunat la serviciul 112, după ce a simţit un miros puternic pestilenţial venind dintr-un apartament de la etajul 3. „Copiii mei au un apartament la etajul 4, chiar deasupra doamnei şi merg acolo şi mai deschid geamurile, să aerisesc, iar de câteva zile tot simţeam un miros urât când intram în apartament, dar nu înţelegeam de unde e. Duminică dimineaţă când am intrat, mi s-a făcut rău de la miros. Am mers la vecina şi am bătut la uşă, dar nu a răspuns şi am sunat la 112”, a spus o vecină a femeii de 71 de ani. Aceasta locuia singură de mai multă vreme şi suferea de afecțiuni cardiace, fiind în grija unuia sau altuia dintre locatari.

Pompierii sosiţi la faţa locului au deblocat uşa, aceştia fiind la un pas să li se facă şi lro rău, după ce au fost izbiţi de mirosul puternic de putrefacţie.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit în dormitr, căzut lângă pat. „Din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Erau deja instalate semne de moarte, cu lividităţi cadaverice, decesul provenind, probabil, în urmă cu aproape o săptămâmă”, a spus medicul Cătălina Duhaniuc, din cadrul SJA Botoșani.

Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, care a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.

Deja ai votat!