Femeia din Cotu Miculinți, dată dispărută, ar fi fost sechestrată și violată

0

Femeia de 41 de ani, din satul Cotu Miculinți, comuna Coțușca, dată dispărută de rude la sfârșitul săptămânii trecute, a fost găsită în cursul zilei de astăzi.

Femeia susține că ar fi fost sechestrată de un individ din sat, care ar fi agresat-o. Polițiștii au dispus expertizarea femeii și încearcă să-l găsească acum pe individul cu pricina. Cert este că în timpul investigațiilor, polițiștii au obținut și alte informații care indicau faptul că femeia ar fi fost văzută în compania suspectului.

„Femeia prezenta urme vizibile de violență la nivelul feței și corpului și a declarat că a fost imobilizată de către un bărbat din localitate și ținută împotriva voinței sale pe un teren viran, unde ar fi fost agresată fizic și violată de către acesta. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lipsire de libertate, lovire sau alte violențe și viol. În continuare se efectuează cercetări pentru identificarea autorului și tragerea acestuia la răspundere penală”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Cazul se află în atenția polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și a celor de la Secția de Poliție Rurală nr. 7, care continuă investigațiile.

+14 -0
se încarcă...