Alertă în județ! O tânără și o femeie căutate cu poliția

0

Polițiștii botoșăneni încearcă să găsească două persoane care au plecat voluntar de acasă, iar familiile le-au declarat dispărute. Este vorba de o tânără de 18 ani, din satul Bădărăi, comuna Santa Mare, Petronela Mihaela Pușcașu, despre care nu se mai știe nimic de aproape două zile, și de o femeie în vârstă de 46 de ani, Oltița Trif, care locuia fără forme legale în comuna Corni, și care ar fi plecat ieri într-un loc necunoscut.

Potrivit informațiilor oficiale comunicate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean, Petronela Mihaela Pușcașu (foto 1) a plecat voluntar duminică, pe 28 iunie a.c., în jurul orelor 16, de la domiciliul părinților, iar de atunci nu a mai revenit și nici nu a luat legătura cu membrii familiei. Tânăra are o înălțime de aproximativ 1,40-1,45 metri, circa 50 kg, este șatenă cu ochii căprui și are tenul deschis. Ca semne particulare, ea are degetele mici ale ambelor mâini răsucite către interiorul palmei. În momentul dispariției, tânara era îmbrăcată cu pantaloni scurți negri, cu dungi albe pe lateral, și maiou alb, iar în picioare avea sandale albe.

În schimb, Oltița Trif (foto 2) a părăsit voluntar domiciliul concubinului Marius Bărbieru din satul și comuna Corni, fiind însoțită de fiul acestora, Ștefan – Radu Bărbieru, de 9 ani. Bărbatul susține că femeia a plecat într-un loc necunoscut, fără a mai reveni și fără a-l contacta în vreun mod, având telefonul mobil închis de la momentul plecării. Femeia are o înălțime de circa 1,65 metri, aproximativ 55 kg, este tunsă scurt și are părul șaten roșcat, ochii căprui și ten deschis. Nu se cunoaște hainele cu care era îmbrăcată femeia în momentul în care a părăsit domiciliul.

Persoanele care pot oferi informații despre cele două cazuri sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

foto 1

foto 2

+5 -0
se încarcă...