Tată găsit în ştreang de propriul fiu

Un bărbat din localitatea Cotu, comuna Copălău, şi-a găsit, ieri, tatăl fără suflare, spânzurat într-o anexă a gospodăriei.

Cei doi locuiau în aceeaşi curte, iar ieri, fiul a realizat că nu-şi mai văzuse părintele de sâmbătă dimineaţă şi a început să-l caute prin gospodărie. La un moment dat bărbatul şi-a găsit tatăl fără suflare într-o anexă, cu un ştreang improvizat dintr-o sfoară pentru legat baloţi în jurul gâtului.

Acesta a sunat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale, iar, la faţa locului, a ajuns în scurt timp un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA). „Solicitarea a fost pentru un pacient de sex masculin, în vârstă de 78 ani, în stop cardio-respirator, cel mai probabil prin asfixie mecanică, fapt ce va fi, însă, stabilit de medicii legişti. Prezenta rigiditate cadaverică şi a fost constatat decesul”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie, care a început o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului. Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio, însă, fiul le-a povestit poliţiştilor că, pe fondul consumului excesiv de alcool, bărbatul ameninţase în trecut că îşi va pune capăt zilelor şi chiar avea câteva tentative de acest fel în antecedente.

Deja ai votat!