Tată găsit în ştreang de propriul fiu

0

Un bărbat din localitatea Cotu, comuna Copălău, şi-a găsit, ieri, tatăl fără suflare, spânzurat într-o anexă a gospodăriei.

Cei doi locuiau în aceeaşi curte, iar ieri, fiul a realizat că nu-şi mai văzuse părintele de sâmbătă dimineaţă şi a început să-l caute prin gospodărie. La un moment dat bărbatul şi-a găsit tatăl fără suflare într-o anexă, cu un ştreang improvizat dintr-o sfoară pentru legat baloţi în jurul gâtului.

Acesta a sunat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale, iar, la faţa locului, a ajuns în scurt timp un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA). „Solicitarea a fost pentru un pacient de sex masculin, în vârstă de 78 ani, în stop cardio-respirator, cel mai probabil prin asfixie mecanică, fapt ce va fi, însă, stabilit de medicii legişti. Prezenta rigiditate cadaverică şi a fost constatat decesul”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie, care a început o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului. Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio, însă, fiul le-a povestit poliţiştilor că, pe fondul consumului excesiv de alcool, bărbatul ameninţase în trecut că îşi va pune capăt zilelor şi chiar avea câteva tentative de acest fel în antecedente.

+24 -10
se încarcă...